Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(370)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2022

    llegó a tiempo ahora toca probar el equipo y ver qué no tenga fallas, cualquier información extra lo pondré en la publicación

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    good, thank you verry much banggood i will review in my youtube chanel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Doskonała jakość, gratulacje dla wielu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Dobry sprzęt, standardowe ogólne referencje powinny być kupione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Abi jest całkiem dobry, trochę niska jakość zaopatrzenia, ale nie dostali jakości niemieckich środków medycznych, ale jeśli zadziała, musimy wiedzieć, czy to odpowiedni rozmiar. Muszę pojechać do jakiejś ładnej apteki i zmierzyć jej rękę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wygląda dobrze i daje rozsądne rezultaty, które mają sens. Nie mogę tego porównać z profesjonalnym, który przechodzi na twoje ramię, ponieważ nie byłam badana w klinice na moje ciśnienie. Podsumowując, wydaje się być dobrym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Đã nhận được hàng sau gần 2 tuần đặt, sản phẩm đúng mô tả, nhìn đẹp, hoàn thiện tốt, chưa thử vì hiện tại tôi chưa mua pin, hy vọng sẽ dùng tốt và có thêm nhận xét sau này. Thanks shop!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Zalecany element: działa dobrze i jest łatwy w użyciu. Polecam ten produkt, jeśli próbujesz śledzić lub monitorować ciśnienie (ciśnienie krwi). Próbowałem tego również na mojej żonie i oboje jesteśmy pod wrażeniem: teraz będę mógł regularnie śledzić hi BP.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Spełnia swój cel. Porównałem go z innym urządzeniem i odczyty się zgadzają. Za cenę bardzo dobra. Ciśnienie krwi i puls są mierzone i przechowywane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$18.99
    • US$20.78
    • US$22.99
    • US$15.00
    • US$16.16
    • US$12.69
    • US$23.39