Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Dobrze, szybko dostarczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Rozmiar nie jest wygodny w moim klimatyzatorze, ale i tak to naprawię, musisz sprawdzić długość przed zamówieniem, a przy dużej wilgotności wody będzie nowy problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Nie wystarcza do umieszczenia z boku w sposób rozstrzygnięty, a przymocowaniu z dolnej strony nadal spada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Jakość plastików deflektora jest całkiem lepsza, może są zbyt miękkie, a po założeniu podziału ich wygląd widoczny z daleka jest to, że nie jest całkiem proste i widać fale wzdłuż. Jest szczególnie zauważalny na końcu. Jednak system przesuwania do rozmiaru podziału działa doskonale. Podpory są twarde i pozwalają na wiele kombinacji pozycji i przechylenia. Klej na podporach jest bardzo mocny, dzięki czemu system jest mocno uchwycony i można go łatwo przesuwać i regulować obiema rękami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Użyłem go, to działa, nie złapiesz wiatru z klimatyzacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Przegląd mocowania AC, Złe ramiona mocowania AC były zbyt krótkie. Drzwi wentylacyjne prądu przemiennego nie chciały się otworzyć, ponieważ uderzyły w mocowanie AC. Musisz mieć regulowane ramiona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    To działa jak czar!!! W pełni polecam. Dobra cena i dobra jakość plastiku. Oglądaj również moje wideo na recenzjach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Ταιριάζει καλά στην μονάδα, εύκολη τοποθέτηση δείχνει αξιόλογο

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Jeszcze się nie przebadałem. Dla jego pieniędzy wygląda dobrze. Wolałbym coś bardziej eleganckiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$64.67
    • US$71.60
    • US$11.54
    • US$18.48
    • US$8.07
    • US$28.74
    • US$16.16
    • US$28.86
    • US$27.71
    • US$12.69
    • US$34.64
    • US$15.00
    • US$25.19
    • US$23.09
    • US$41.57
    • US$33.50
    • US$49.65