Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Dzięki za dobre wsparcie. Dostarczone za trzy tygodnie. Otrzymany w idealnym stanie. Obecnie buduję go na moim dziedzińcu. Doda GPS i magnetometr do wykorzystania w Inav.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo ładne opakowanie, szybka wysyłka i bardzo ładna deska żyroskop jest miękki, dzięki czemu można ją łatwo zamontować na dziedzińcu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Idealna deska, kupiona po raz drugi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Zalecane fcreore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    отличный controller всё сделано добротно, единственный минус это то что процессоры немножко грязный. из минусов можно ещё добавить размер вытянутой потому мешает другим компонентам.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    This is my second piece. I accidentally "bricked" my first one by flashing it with wrong firmware.Banggood offered me partial refund so i ordered another one. I flashed my xsr-e with F PORT firmware and now I have telemetry and sbus in one and only wire. Pretty cool feature.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    Dostarczona szybko w dwa tygodnie, przed MSK. Kontroler lotu, na wygląd, doskonałe, jakość widoczna. Jestem zadowolony z zakupu. Zaraz polecimy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Kontroler lotu jest w porządku, ale człowieku.. Zapłaciłem za ekspresową dostawę (maksymalnie 10 dni), ale czekałem jeden miesiąc. To nie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2018

    facile da collegare contatti di qualità bisogna stare attenti alla strip di collegamento con l'accellerometro ma per il resto tutte le UART funzionano si normali che invertite e il processore è una bestia.... unica pecca occhio alle dimensioni nel la sporgenza rispetto al 30.5 standard nn entra nei frame piccoli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 312
    • Ft4 476
    • Ft22 072
    • Ft9 595
    • Ft43 668
    • Ft34 361
    • Ft5 087
    • Ft30 711
    • Ft16 256
    • Ft2 556
    • Ft3 388
    • Ft6 444
    • Ft3 196
    • Ft3 321
    • Ft2 214
    • Ft5 436
    • Ft1 277
    • Ft4 156