Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    This is one of the best product i ever bought. Works very steady, app works great and amazin handeling. Updated without any problem. Bluetooth works flowless. Well done.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Całkiem nieźle pasuje do gopro z 5,6,7,8 z 9, ale przy wielu ciężkiej pracy, jeśli chcesz to kupić za 9, a ja tego nie polecam,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Wysokiej jakości produkt. Łączenie GOPRO 7 przez Wi-Fi rejestrowanie i łączenie sterowania działają doskonale. Bardzo polecam. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Naprawdę interesujący gimbal. Trudna sprawa, dobre materiały. Całkowita funkcjonalność i aplikacja, która pozwala na programowanie niektórych ruchów. Kompletny pakiet statyw bardzo przydatny. Podwójny hak z boczną lub dolną śrubą. Świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Nawet jeśli poczta zmasakrowała opakowanie, najwyraźniej wszystko było w porządku, dziękuję Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Udany nabytek. Użyję kamery GoPro 6, żeby dopasować wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Głównie do używania GoPro, ale jest również kompatybilny z moim Insta360 One R. Jakość, ale nadal lekki i łatwy w użyciu. Dostawa do RPA była również stosunkowo szybka i bezproblemowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Jesteśmy zadowoleni z produktu. Dostawa była bardzo powolna, mimo że zapłaciłem więcej, żeby się upewnić, że tu dotarł. Obiecali mi kilka dni roboczych. To 13, w porównaniu z tym. Ponieważ kupiłem go jako prezent, chciałem, żebyś dotarł na czas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Wiele funkcji do nagrywania z bardzo stabilnymi obrazami. Używam z kamerą EKEN 4K w uchwycie piersi, musiałem dostosować. Dzięki zestawowi mogę strzelać bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    W porównaniu z poprzednią wersją (pro2) stabilizacja uległa poprawie, ale nadal wymaga poprawy. Połączenie Wi-Fi z Gopro 8 jest wygodne. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 512
    • Ft16 916
    • Ft4 738
    • Ft3 384
    • Ft3 384
    • Ft3 384
    • Ft8 803
    • Ft4 400
    • Ft10 157
    • Ft6 093
    • Ft7 993
    • Ft3 045
    • Ft7 448
    • Ft4 738
    • Ft7 448
    • Ft21 543
    • Ft4 307
    • Ft3 384