Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(260)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(260)
    • 5 Star(256)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2019

    good product nice working no over heat use for 650kv bldc motors good performance.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2018

    materiale conforme alla descrizione, già provate funzionano perfettamente, pronte all' uso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2018

    Awsome packing...very fast delivery. Escs are with anticounterfiet code Hope ESCs will work fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2017

    Esc's muito bom bem acabado qualidade inclinável

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2016

    Супер быстрая доставка - 7 дней. Качество регуляторов - на отлично. Код проверки на оригинальность - пройден. Как покажут себя во время работы - будет позже понятно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Regulator przyszedł dość szybko. Opakowania nie są zbyt dobre. Próbowałem tej pracy. Sklep polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2017

    Esc works on 6 minutes with 100% motor throttle did not heat ANYTHING!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ttchoi
    FR
    23/08/2016

    Montés sur un quadcopter Tarot 650 Ironman. Moteurs Emax MT3506 650KV hélices APC 12x3.8 et Lipo 4S 5200 mA/h. Masse au décollage 2 kgs 185. Tout simplement parfait. ESC performants et très souples, idéals sur une machine de prises de vues.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2019

    I have purchased this for my 6 channel CCPM HELI & I will use a 4000 kv bldc motor.. I have checked it & it's working fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 525
    • Ft25 552
    • Ft3 945
    • Ft5 471
    • Ft3 648
    • Ft8 028
    • Ft2 917
    • Ft6 179
    • Ft2 187
    • Ft6 932
    • Ft22 439
    • Ft5 086
    • Ft3 502
    • Ft10 427
    • Ft4 422
    • Ft1 340
    • Ft1 087
    • Ft28 476