Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(649)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(649)
    • 5 Star(634)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Regulator dla mojego marynarza 3,20m. 80A są trochę za duże, ale raczej za dużo niż za mało A. Sterownik może być zaprogramowany za pomocą karty programowej Turnigy, co oczywiście bardzo ułatwia dostosowanie. Regulator robi to, co powinien, hamulce działają, bardzo dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2017

    По рекомендации производителя импеллера на 12 лезвий 64 мм QX-motor QF2822L(2222)3500kV применять лучше 80А регуляторы,при их использовании-достигается наилучшая тяга -1250грамм. на 4S-- 769.9W и КПД=1,62 ,что я собираюсь сейчас и проверить Так ли это?!!! Поглядим!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    I am using this in conjunction with the QX motors 4S 70mm fan unit, 6 blade. It pulls pretty consistent 70 plus amps. This unit is mounted in front of the fan in the airflow and hardly gets warm. Works perfect, did not have to change any of the programming, just set the throttle range. I have never had problems with any of the Skywalker ESC's that I have, and with free shipping, no one else even comes close on price, that I am aware of. Thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Otrzymane w ciągu kilku dni, dotarły w dobrym stanie. Jak jest napisane w funkcjach, brak złączy. Ich waga bez nich wynosi 75,5 grama. On oferuje 5,5 woltów. Według mojego woltomierza. Dobra, trochę spadnie, kiedy będę niósł ładunek. Wydaje się działać bardzo dobrze przy wysokich obrotach. Przetestowany i działa do ładowania 15 amp. Musimy spróbować z 80 ampułką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Przyjechał do Włoch z Czech w 4 dni, rekord. Jakość, dobra. Różne połączenia muszą być lutowane. Instrukcje w języku angielskim i chińskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    this product very good. it fastly delivered. https://www.youtube.com/channel/UCYKZQuhDCq4qpSNw-zFQApw?view_as=subscriber

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2017

    Очень хороший регулятор! К нему подходит карта програмированния от регуляторов плюш.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Dzisiaj otrzymałem paczkę. To przyszło naturalnie szybko. Jeszcze nie próbowałam. Dobre opakowanie i w doskonałym stanie produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NMWVIP5
    GB
    03/08/2020

    Solidne n dobra jakość. Dzięki BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2017

    Excellent value good packaging and in good time.👍🏻🛥⚓️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.64
    • US$9.23
    • US$12.43
    • US$11.49
    • US$37.94
    • US$23.99
    • US$10.19
    • US$10.38
    • US$2.29
    • US$10.34
    • US$13.99
    • US$47.99
    • US$17.99
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$22.89
    • US$22.50
    • US$21.84