Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(629)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(629)
    • 5 Star(615)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    Otrzymane w ciągu kilku dni, dotarły w dobrym stanie. Jak jest napisane w funkcjach, brak złączy. Ich waga bez nich wynosi 75,5 grama. On oferuje 5,5 woltów. Według mojego woltomierza. Dobra, trochę spadnie, kiedy będę niósł ładunek. Wydaje się działać bardzo dobrze przy wysokich obrotach. Przetestowany i działa do ładowania 15 amp. Musimy spróbować z 80 ampułką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Naprawdę dobry produkt, ale jestem zaskoczony, że nie ma bananów wtyczki i kurczą się. Jeśli kupisz tańsze 30A Esc tej samej marki, są wtyczki do złącz i dłuższe kable silnikowe zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Wielka obsługa z Bangood przyszła w tym czasie. Program działa bardzo podobnie jak programowanie hobbystyczne. Nie pochodzi złącz, ale jest bardzo tandetny. Esc wygląda trochę chudnie, ale jest to duży esc prądu. Polecam to do każdego szybowca lub samolotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Sterownik wygląda podobnie do nazwy PLUSH z HK.Wydaje się być dobry i realny.Cena jest również bardzo dobra, jeśli nie najlepsza na rynku.Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Jest dość duży, ale z ich mocą musi być tak, mam go w samolocie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Dotarł do Hiszpanii w około 10 dni. Przetestuję to później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Zadowolony z produktu 😂👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Otrzymane zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Otrzymane w niecały tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Regulator dla mojego marynarza 3,20m. 80A są trochę za duże, ale raczej za dużo niż za mało A. Sterownik może być zaprogramowany za pomocą karty programowej Turnigy, co oczywiście bardzo ułatwia dostosowanie. Regulator robi to, co powinien, hamulce działają, bardzo dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.29
    • US$22.15
    • US$12.13
    • US$27.59
    • US$7.61
    • US$26.99
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$28.86
    • US$14.85
    • US$33.50
    • US$43.99
    • US$17.99
    • US$8.80
    • US$16.78
    • US$48.50
    • US$15.99
    • US$85.99