Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1386)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1386)
    • 5 Star(1349)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Przyszedł szybko i w bardzo dobrym stanie. Jeszcze nie próbowałam. Bardzo dobry materiał z dobrymi zrostami i umieścił mocowania gotowe do podłączenia do silnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Moje zamówienie przybyło na czas i kompletne będę kupować więcej rzeczy z Bangood w niedalekiej przyszłości! Jeszcze tego nie przetestowałem, ale wkrótce to zrobię. Mamy ze złączami silnikowymi, ale akumulatory muszą być podłączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Kupiłem go na samolot Durafly Tundra. Wyposażony jest w wstępnie zainstalowane złącze XT60 i 3,5 mm złącza kulowe. dochodzą Ustawienie baterii Lipo, wystarczy ustawić zakres przepustnicy przesuwając drążek gazu w górnej pozycji przy starcie. Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    these speed controllers are great for the price. mine was damaged on arrival to though. not packaged well enough.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Ładny esc dla mojego samolotu z 3dprintem, nie jest ze złączem xt60, który musiałem przylutować, ale miał złącza silnikowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Co muszę powiedzieć o RSG Hobbywing? Działa i ma płynną moc i jako bonus jest 4s zdolne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Lekki, kompaktowy i bardzo wydajny ESC do różnych zastosowań w samolotach RC! Używam ich od dłuższego czasu i nigdy nie miałem żadnych problemów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Świetnie działa w Phoenix 2000! Lepsze niż oryginalne Esc, które zawsze jest gorące z czwórkami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    gostei que chegou rápido mas chegou só 1 item..o outro até agora não chegou

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 929
    • Ft5 884
    • Ft7 722
    • Ft5 514
    • Ft3 864
    • Ft9 235
    • Ft6 250
    • Ft4 412
    • Ft10 299
    • Ft11 035
    • Ft11 035
    • Ft7 722
    • Ft5 514
    • Ft4 043
    • Ft6 620
    • Ft8 827
    • Ft14 650
    • Ft71 991