Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good esc(97)
  • good value(30)
  • good price(23)
  • great esc(22)
  • good quality(18)
  • fast shipping(8)
  • Wszystkie recenzje(864)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(864)
    • 5 Star(838)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-08 06:23:43

    good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-15 23:36:30

    this is a great-looking ESC and I can't wait to get it in this Edge 540... I like it so well I've ordered two more planes and I'm really an racing drone fpv kind of guy

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-08 14:04:26

    very good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-05 13:11:02

    Ottimo 50A, BEC 5V 5A, 2-4S lipo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-04 05:20:25

    Received the ESC Skywalker 50A / 2-4 S well packaged. ESC has yet to be tested. greetings from Switzerland Didi

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-19 12:57:56

    produto recebido, muito bem embalado, envio muito rápido, e recebimento muito antes do esperado, INDICO esse fornecedor que sempre me atende com presteza.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-16 11:51:52

    material recebido, conforme anunciado, recomendo o fornecedor, envio muito rápido, conforme esperado.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-28 14:07:14

    produtos recebido com sucesso, produtos de primeira linha, fornecedor envia muito rápido, indico, sempre tem me atendido com presteza.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 108  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>