Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Właśnie miałem czas, aby wymienić akcje ESC na moim 144001 i ten jest naprawdę dobry. Jest mały i mieści się w tym samym miejscu. Wymieniłem wtyczkę Tamiya na XT60. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2019

    tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Działa świetnie, szkoda, że nie ma wtyczki dziekana. Łatwo zmienić, ale nie rozumiem, dlaczego nie pasuje do standardu dziekana. Nikt nie używa wtyczek mini Tamiya.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej sprawy. Rozmiar pozwala na przebywanie w ciasnych miejscach. Świetna wydajność i brak przegrzania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Used in an HS 18421 1/18th scale brushless truggy, also bought on here. Works fantastic and programming was really easy following the instructions!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Zajęło mi trochę czasu, żeby wyrobić to Al jako nowe hobby, ale teraz doszedłem do wniosku, że jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Nie rób nic złego z

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 612
    • Ft4 806
    • Ft8 139
    • Ft11 840
    • Ft7 399
    • Ft5 178
    • Ft11 532
    • Ft11 840
    • Ft16 650
    • Ft23 683
    • Ft9 289
    • Ft3 201
    • Ft2 528
    • Ft5 765
    • Ft3 201
    • Ft11 917
    • Ft63 766
    • Ft35 244