Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Nie ma wtyczki, więc nie zapomnij wziąć wtyczki do baterii, której używasz. Skrzynka jest zmiażdżona, ale zawartość jest w porządku. Sprawdzone z walidatorem i to jest prawdziwy produkt Hobbywing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wysoki koniec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przyzwoity produkt i wyglądać dobrej jakości źle sprawdza nadal czekam na silnik ja tylko lutuje wtyczkę dziekana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Szybka wysyłka... Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Top quality. Did not test it yet but HW is very good products

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    RSG ma kable, a wentylator nie jest zbyt głośny. Uruchamiam go w moim DDR-01 podwoziu dryfującym i mogę polecić - byłoby jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Jest to bardzo dobry produkt o niskiej cenie i wysokiej wydajności. Uważam, że elementy ustawiania również są wystarczające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Idealne jak zawsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Stare dobre skrzydło hobby zapewniające jakość produktów po rozsądnych cenach dzięki Banggood. Zainstalowany w 2wd buggy z silnikiem 8,5t, nie ogrzewa się nawet w 4 minutowych grzewczych, a po 6 minutach bez wentylatora, może muszę podnieść swój bieg, ale jest już wystarczająco szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Jeszcze go nie testowałem, ale jak na razie wygląda na bardzo ładny i mam nadzieję, że spełnia oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 024
    • Ft24 647
    • Ft15 450
    • Ft75 791
    • Ft34 213
    • Ft15 081
    • Ft5 148
    • Ft21 337
    • Ft33 477
    • Ft19 496
    • Ft11 497
    • Ft3 501
    • Ft7 324
    • Ft4 778
    • Ft63 393
    • Ft4 549
    • Ft4 778
    • Ft2 940