Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Max 10 jest jednym z najlepszych ESC'S można uzyskać większość YouTubers używać hobbwing IV dostał Max 6 i Max 10 więc to będzie moje trzecie hobby wyjście jest niesamowite i karta programu działa tak wiele ustawień na nim ja " Polecam wszystkim jak zawsze Banggood rock fantastyczne ceny po fantastycznych serwisach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Te hobbywing Max są niesamowite, świetne dla rc samochodu, to jest jeden z najlepszych ESC można kupić w mojej opinii, jak zawsze Banggood jesteś fantastyczny cena po fantastyczne usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Doskonała cena za legalne Hobbywing. Działa bardzo płynnie z małą lub nie przechowują się na obu moich tanich silnikach 3650, 3300kv Surpass i 3900kv bez nazwy. Silnik Surpass był zapchany tylko wtedy, gdy były gruzy w pinion/spur, i nie zrobił tego jeszcze po tym, jak zapieczętowałem cały obszar. Oba moje silniki dość często mieszały się z tanimi 60A i 120A, których używałem przed Hobbywing, więc warto było go uaktualnić, chociaż nie było to ulepszone w moim największym RSG. Łatwo pasuje do mojego wozu ZTX-10 z wystarczającą ilością miejsca, by zmieścić 4074

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobre oryginalne hobbywing ezrun max10 sct 120A RSG dla 1:10 RC samochodu. Jest z już zamontowanym złączem XT90.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    works great on my big rock

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2019

    Chulada de maíz prieto para mí JLB 21101 Extreme. Cambié el que venía por defecto con el carro que era un SC8 pues era la versión pirata. Este variador además de ser de mejor calidad y tener stickers, repuesto de capacitores, waterproof, cinchos, y cinta doble cara 3M, da un toque estético maravilloso gracias a a la reducción de cables. Una compra muy recomendada, su precio vale cada centavo. Saludos desde México.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    la verdad no me a dado lata parece que ya va hacer el preferido es bueno para short curse es muy bueno tiene buena aceleracion y buena proteccion contra cortos y asi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Praca bezbłędna w moim 1/10 Traxxas Rustler 2wd® z silnikiem hobbywing® 4000kv 👌 Brak problemów z przegrzaniem. Bez czkawki. Spot na produkt z ogromną ceną!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Actualmente lo uso con mi Vkar Bison V2 y funciona de maravilla, muy recomendado y a excelente precio. Saludos desde México!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Great esc sturdy with good build quality very similar to stock arrma esc, it is programmable and also I like the quality on/off button

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 298
    • Ft47 412
    • Ft16 821
    • Ft11 849
    • Ft33 646
    • Ft22 175
    • Ft22 175
    • Ft20 645
    • Ft17 967
    • Ft10 319
    • Ft4 966
    • Ft14 143
    • Ft12 233
    • Ft7 644
    • Ft6 750
    • Ft28 674
    • Ft65 882
    • Ft4 963