Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(551)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(551)
    • 5 Star(531)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Idealny rozmiar dla jednostki caddx vista. Tylko trochę go ominąłem, żeby zmieścić się na 144001.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Dobry produkt. dostawa na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Wielkie dzięki za wysłanie mi tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Part is exactly what i wanted

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Nie hobiwing?????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    Ventola di raffreddamento , utilizzabile per qualsiasi lavoro dove serve raffreddare o solamente ventilare. Materiali di buona qualità consigliato+++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2017

    I bought the 30mm version to use in my Losi Mini 8ight-T on the EXOTEK big bore motor mount. The fan should run on 5V-7V so it can be directly plugged in the receiver that outputs 6V on Aux1 and Aux2. Great fan, Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2017

    Installed on my model wltoys a959, pierced the body. Place was enough. This is what I need for my brushless motor 4500kv , which quickly heats up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2018

    montata su wltoys NO.K989. 1:28 car rc raffredda benissimo e consuma niente !ottima adesso il motore non scalda piu consente un migliore performance in sicurezza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    I received!!! it is 2.5cm it works perfect on 7,4 v battery. now I must find how to put it on the heatsink somehow

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.61
    • US$16.16
    • US$8.99
    • US$15.00
    • US$6.99
    • US$10.38
    • US$5.74
    • US$6.92
    • US$17.31
    • US$4.59
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$8.99
    • US$36.37
    • US$15.00
    • US$35.99
    • US$13.85
    • US$27.71