Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2020

    Dobry produkt, do tej pory kupiłem trzy Super A3. Kupiłem też A3 PRO HobbyEagle. Gorąco polecam wersję Super jest programowalna z komputerem lub z deską sprzedawane oddzielnie. Ta wersja, którą kupiłem zawiera tylko sześcioosiowy zestaw sterujący. Istnieje wersja, która zawiera jednostkę kontrolną i planszę do jej zaprogramowania. Istnieje również wersja, nigdy nie kupiłem, z programowaniem bezprzewodowym obecnie tylko dla Android no Apple. Wersja A3 Super ma wiele parametrów, które można zmienić w porównaniu z wersją Pro. W każdym razie, niezależnie od zakupionej wersji, początkujący potrzebują pomocy eksperta, aby skalibrować je na modelu, co jest niemożliwe dla neofita. Ekspert zamiast tego pomaga w normalnym locie, w możliwych momentach paniki, a nawet dla tych, którzy latają akrobacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Cena nie do pobicia funkcja 100% odpowiednia dla wszystkich modeli urządzenie do programowania nie jest konieczne wszystko przez PC regulowane dość łatwo i bez wcześniejszej wiedzy do instalacji. Oprogramowanie PC.Do znalezienia w Internecie pod A 3 Super 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2018

    Prvý letový test v lietadle BETA 1400 dopadol dobre. Testoval som NORMAL MODE a ATTI-LOCK MODE. ATTI-LOCK MODE ma veľmi príjemne prekvapil. The first flight test in the BETA 1400 aircraft was good. I tested NORMAL MODE and ATTI-LOCK MODE. ATTI-LOCK MODE surprised me very pleasantly.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Arrivato dalla Cina in Italia in 10 giorni con Priority Direct Mail. Pacco integro, l’intento tutto ok. Appena montato e collaudato aggiungerò risultato qui

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    top item , very happy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    top item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Wszystko poszło dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    Atti mode rocks. Read the manual carefully before first flight and do some test flight in order to trim your plane and you are ready to go. Don't use you trim form you transmitter. Do all trims from stabiliser servo menu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    Seems very nice. Comes with a bunch of accessories. I did not test it yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Jednostka kontrolna zakupiona w przeszłości. Znam dobrze artykuł Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 674
    • Ft9 082
    • Ft2 635
    • Ft10 597
    • Ft3 025
    • Ft8 325
    • Ft20 974
    • Ft7 945
    • Ft3 782
    • Ft4 146
    • Ft3 206
    • Ft5 241
    • Ft7 863
    • Ft7 158
    • Ft24 497
    • Ft3 389
    • Ft1 128
    • Ft18 925