Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Trzy baterie były wyczerpane, ale to nic. To działa tak, jak powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Manufactured and packed from 2002! Probably is on stock.... So, batteries is dead and need replacement. But it works and is more practical and useful than other fancy tags out there.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2022

    Przedmiot jak opisano. Szybka wysyłka. Dobry sygnał dźwiękowy. Bądź ostrożny, niektóre z dołączonych baterii są już wyczerpane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2022

    To ciekawe, wygląda dobrze, przyszło szybko. Działa, nawet baterie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2022

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Najlepszą cechą tego produktu jest to, że jest on obsługiwany przez niedrogie baterie 2032, które produkt już zawiera, i nie są one preinstalowane do nadajnika i trackerów, więc (możesz) dostać baterie, które nadal mają dużo żywotności baterii w nich. Innym dobrym aspektem jest to, że produkt wykorzystuje fale radiowe do zlokalizowania odbiorników, więc do obsługi urządzenia nie są wymagane żadne dodatkowe aplikacje ani stałe połączenie Bluetooth. Po włożeniu baterii 2032, trackery będą trochę bić, aby sprawdzić funkcjonalność. Trackery są również dostarczane z dwustronnymi samoprzylepnymi podkładkami i brelokami do kluczy, a do nadajnika jest dołączany karabińczyk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dokładnie tak, jak sobie wyobrażałem, nie widzę żadnych wad. 3 woltowe baterie są w znacznej ilości wewnątrz pudełka i wszystko działa dobrze, zwłaszcza w otwartym polu. Wysoka częstotliwość, 433 Mhz, pozwala na tworzenie małych urządzeń i niską moc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Perfekcyjna pozycja i szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Doskonała rzecz, nie szukam kluczy do 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Bardzo przydatne i działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zdążyłem na czas. Stary produkt, trzeba wymienić baterie, ale po pracy prawidłowo. Dobrze, że nie potrzebują wifi lub bluetooth do wyszukiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$14.64
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$22.24
    • US$7.99