Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Nie spodziewałem się tak fajnej torby, zamki działają doskonale, wraz z cienkim paskiem, który wydłuża, Nie najwyższej jakości, ale nie spodziewałem się idealnego w futrze z nutri, więc komputer nie drapie, są dwa dodatkowe działy do zrzucenia długopisów i coś jeszcze, Madly jak wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Świetnie, rozmiar pasuje, jakość jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    I ordered the 15 inch size bag. The texture of the material feels nice and the color makes it look professional. The zippers run smoothly and the carrying handles can be retracted into side pockets. The bag is comfortable to carry and could ideally be used in an office environment. I tried the bag with two different laptop computers, one compact (13.3) and one larger (14), they both fit well and there still was additional space left in the main compartment. The main compartment is soft and well-padded. The side compartment is large enough to fit a laptop's power supply, either a compact square plug-type or a larger rectangular type with cables at both ends. In addition to a power supply it was also possible to fit a compact mouse in the same compartment. I ordered from the EU-local warehouse and received the package in around a week. The photos show: The bag, empty, with the handles put away. The bag, containing a laptop together with a compact power supply. The bag, with open compartments, containing a laptop and its power supply.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Produkt jest jak pokazano na zdjęciach i w jego opisie, jest dobrze zapakowany, jego trwałość będzie widoczna (szwy i zamek błyskawiczny z jego użyciem)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    To torba o dobrej jakości. Chciałbym tylko, żeby mój laptop tam nie pasował. Teraz jest torba, więc zamówimy i laptop:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Idealne, wyeliminowałem jakieś brązowe plamy, trochę prania i nie więcej plam, to pozwoliło mi sprawdzić, że wnętrze jest zmywalne (nie w dużych wodach).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Wartość w stosunku do ceny. Jest bardzo wygodny. Łatwy do przenoszenia i mały. Pasuje idealnie do mojego 15.6" laptopa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    /Spokojnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dobry produkt, pasuje do mojego notatnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.64
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$19.62
    • US$23.47
    • US$9.99
    • US$15.74
    • US$38.10
    • US$11.92
    • US$17.31
    • US$19.62
    • US$56.58
    • US$71.60
    • US$14.94
    • US$9.48
    • US$42.72
    • US$38.68
    • US$12.64