Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(349)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2020

    Szybka dostawa na Węgry. Zamówiłam wersję 4 kamer, ale zmieniłam zdanie po otwarciu pakietu i postanowiłam zamówić 8 kamer do domu i zainstalować 4 kamery w moim domu. Bardzo przyjazny dla użytkownika pakiet - chcę tylko sprawdzić zakres wifi i rozdzielczość kamery (która jest Full HD 1920*1080) i konfiguracja była 45 minut z zainstalowaniem HDD (Wstawiłem mojego starego HDD z laptopa, który został zastąpiony przez SSD rok temu). Zalecany produkt!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Sygnał kamery do NVR jest doskonały. Noktowizor jest bardzo dobry w całkowitej ciemności. Moja jedyna negatywna reakcja jest taka, że aplikacja mobilna nie ma funkcji wprowadzania zmian systemowych w NVR, zwłaszcza powiadomienia o detekcji wideo. Aplikacja nie posiada funkcji do uzbrajania lub rozbrajania detekcji ruchu. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Dziękuję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Doskonały produkt! Dobrego nocnego widzenia. Czujnik ruchu działa na 12m. Ustawianie bardzo szybkie i podręcznik dokładnie wyjaśnia co robić. Wtykaj i graj. Oprogramowanie nvr jest również bardzo dobre i przyjazne dla użytkownika!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    Pedido de acordo com a descrição. O kit funciona perfeitamente bem! Completo com as quatro câmeras em resolução 1080p. Boa captação de áudio. Super recomendo a todos que queiram mantar a sua casa segura durante 24 horas por dia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Pakowanie było świetne, wszystkie cztery kamery ara pojedynczo pakowane w kartonowe pudełka, a NVR jest pakowane w bąbelki powietrza. Jakość Build jest dobra, to Linux SoC, dość powszechne w cenie (około 120 USD). Jeśli nie możesz uzyskać sygnału przez HDMI przy początkowej konfiguracji, spróbuj połączyć NVR z monitorem PC za pośrednictwem kabla D-Sub (VGA), a następnie zmienić odpowiednie ustawienia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Bardzo dobry aparat. Bardzo dobra cena. Zamówiłam kolejny zestaw, dzięki 👍😊☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Doskonały produkt i vszybka dostawa w Grecji dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Dobra jakość. Jeszcze jej nie przetestowałem i mam nadzieję, że zadziała zgodnie z opisem. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Szybko doszło, działa, jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Bardzo dobry system. Bezprzewodowy 8CH 1080P

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$161.69
    • US$39.99
    • US$212.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$38.99
    • US$42.54
    • US$39.99
    • US$52.38
    • US$22.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$9.99
    • US$69.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$19.54
    • US$269.99