Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Paczka była w samolocie, w pociągu, na wózku, pieszo, w końcu przyszła cała posiniaczona, ale przyszła. (sprzedający nie miał z tym nic wspólnego). Ale rosyjska i krymska poczta nigdy nie przestaje zadziwiać. Przesyłka przyszła do złego działu. Konserwacja została zamknięta z powodu naprawy. I z jakiegoś powodu poczta zdecydowała się wysłać go nie do najbliższego, ale dokładnie odwrotnie. W Samo ДАЛЬНЕЕ od mojego biura. Dziękuję bardzo sprzedawcy, wysłał paczkę szybko, polecam tego sprzedającego i sklep. Cena jest najlepsza. Przełącznik działa doskonale, natychmiast uruchomiony, na pokręconej parze kamera natychmiast wszystko widziała, i moc i wideo. Dzięki sprzedawcy. Jedyną prośbą przy wysyłaniu do Rosji jest spakowanie paczek w czymkolwiek innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Ordered two pieces, both work just fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Produkt jest dobry, pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Wartość dla ceny 8 portów przełącznik POE. Mój jest włączony i zasila mój aparat. Szybka dostawa, jak również z magazynu Banggood w NSW.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    It is consistent with the described, very good quality, fast and accurate delivery arrived in 5 days. It works perfectly but if the POE power is also used by a device then the speed is only 10 MB/s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Byłem trochę rozczarowany, ponieważ kupiłem od Bangooda, aby uzyskać oryginalne produkty od marek. Ale jak możesz widzieć, że to jednostka OEM, bez logo z Hiseu. Powiedział, że produkt działa jak opis.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    The POE Switch works well, great product. Arrived Quickly. Fast delivery, great product. Thank you very much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 928
    • Ft5 909
    • Ft3 033
    • Ft7 420
    • Ft3 076
    • Ft2 696
    • Ft13 237
    • Ft4 596
    • Ft10 921
    • Ft16 376
    • Ft26 203
    • Ft3 024
    • Ft1 887
    • Ft4 157
    • Ft17 686
    • Ft40 102
    • Ft8 697
    • Ft6 185