Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Aparat jest bardzo dobry w tej cenie. Pudełko jest metalowe i wytrzymałe. Jest wyposażony w ręczne śruby zaciskowe i dodatek do wspomagania uszczelniania złącza sieciowego. Postępując zgodnie z instrukcją, łatwo jest ustawić kamerę. Jestem całkiem zadowolony. Kupiłbym kolejny raz! Dostałem go w dwa dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Świetna jakość zdjęć, jak widać na zdjęciach, wystarczy podłączyć się do kabla sieciowego PoE i obrazy pojawiają się bez potrzeby kolejnych ustawień.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Świetna jakość obrazu identyczna ze zdjęciami, szybka wysyłka otrzymana w 14 dni! Bardzo łatwe ustawienie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Ok, dziękuję bardzo, bardzo dobra obsługa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Ok, dzięki, wygląda dobrze... idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Martin
    ZA
    18/06/2020

    Pamiętaj tylko, że jeśli kupujesz tę kamerę, interfejs WEB działa tylko na Windows Internet Explorer...... i właśnie dlatego ogólna ocena 4. Jak na tę cenę to całkiem niezły aparat. Wiedźma z mikrofonu jest bardzo zła z paskudnym szumem, tryb Nigh Infra Red działa bardzo dobrze w pomieszczeniach i rozdzielczość 5MP jest dość odpowiednia, aby zobaczyć każdego intruza z około 5-8 metrów bardzo wyraźnie. Mój jest podłączony do HIKVISION IEEE802.1af/at 48V POE Switch i działa doskonale. Jeśli chcesz korzystać z szyfrowania H.265, upewnij się, że NVR obsługuje H.265, jeśli nie, możesz użyć kompresji H.265x(myślę, że jest bardziej jak H.264), Ale jest trochę bardziej granulowany niż H.265 kompresja/kodowanie. Idealny aparat do wewnątrz w cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Świetny produkt, To jest teraz mój czwarty aparat z Hiseu, i jestem bardzo pod wrażeniem. Jakość wideo zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem jest bardzo wyraźna. Bardzo polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Dobry stosunek jakości do ceny, nie tak intuicyjny, aby ustawić go po raz pierwszy z NVR. Kupię więcej

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Produkt w pełni dotarł. Opakowanie jest nietknięte. Szybka wysyłka. Dziękuję Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29,397
    • Ft17,954
    • Ft30,765
    • Ft4,348
    • Ft9,010
    • Ft14,013
    • Ft14,355
    • Ft61,535
    • Ft11,185
    • Ft45,061
    • Ft8,388
    • Ft9,320
    • Ft15,536
    • Ft42,388
    • Ft17,090
    • Ft22,905
    • Ft9,320
    • Ft9,942