Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2020

    Przybyli zgodnie z planem. Jednak pakiet został bardzo źle potraktowany i urządzenie poniosło pewne konsekwencje. Na szczęście nadal działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Arrive on time vfm nvr thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobrze jest ok, jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    moet nog testen

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    She has been working without problems for six months

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Bardzo ładny NVR. Mają też szwedzkie meny. Działa dobrze z kamerą ipc poe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Łatwy w instalacji, podłączyłem kamerę IP i działa. Podręcznik jest bardzo krótki, jest wiele ustawień po zalogowaniu się do NVR, dobrze byłoby wiedzieć co jest czym. POE użyty doskonale, 4k wideo rozpoznane. Zajmuje bardzo małą przestrzeń. Zasilacz wydaje się solidny. Aplikacja mobilna może być łatwo podłączona. Jedynym problemem było znalezienie numeru seryjnego, można uzyskać dostęp do niego poprzez podłączenie NVR do zewnętrznego monitora i wybranie konkretnej opcji podmenu. Lepiej byłoby mieć znacznik QR na zewnętrznej obudowie produktu. Serie wskazane zarówno na opakowaniu, jak i na etykiecie urządzenia nie są rozpoznawane przez aplikację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CKAVIP5
    DK
    15/11/2020

    Niesamowity produkt w tej cenie. Ale pamiętajcie: Banggood jest wysyłany różnymi wersjami tego samego produktu. Z inną wersją oprogramowania. To jest suka, kiedy chcesz kupić więcej niż jeden!!!! Ale poza tym jest to piekielny NVR.... z 8 portami PoE i może być używany z innymi kamerami sprzedawcy. Również w porcie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CKAVIP5
    DK
    12/11/2020

    Niesamowity produkt w tej cenie. Ale pamiętajcie: Banggood jest wysyłany różnymi wersjami tego samego produktu. Z inną wersją oprogramowania. To jest suka, kiedy chcesz kupić więcej niż jeden!!!! Ale poza tym jest to piekielny NVR.... z 8 portami PoE i może być używany z innymi kamerami sprzedawcy. Również w porcie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Przyleciał po 4 dniach z Hiszpanii do Włoch. Ładny NVR wziąłem ten z 8 portami i włączyłem kamery Dahua PoE. Jest wyposażony w moc złączy i SATA dla tehe wewnętrznych HDD (nie zawiera). Nie przegrzewa się. Jest idealny. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,944
    • Ft10,487
    • Ft6,445
    • Ft13,911
    • Ft10,178
    • Ft28,504
    • Ft10,487
    • Ft6,784
    • Ft7,463
    • Ft7,093
    • Ft7,093
    • Ft3,730
    • Ft5,242
    • Ft2,465
    • Ft4,008
    • Ft6,167
    • Ft25,296
    • Ft3,391