Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2019

    No hard drive for saving video included, but lucky I had a spare 1 tb ltop hd laying around house which plugs right in after you open unit up. works great so far I would like it more if app was more useful

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Nie próbowałam produktu, ale wygląda dobrze, ale niektóre rzeczy brakuje, wygląda jakby produkt był otwarty, podczas transportu więc nie odłożyli wszystkich elementów, znalazłem adator był poza opakowaniem z widocznym taśmą maskującą pokazującą, że opakowanie zostało otwarte, Ale dobrze wyglądający produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Działa bardzo dobrze sama i aplikacja telefoniczna, która pozwala na zdalne przeglądanie. Nie można jednak pobrać programu komputerowego. Nadal można go zaprogramować za pomocą dołączonej myszy i zewnętrznego monitora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Wszystko wygląda schludnie, trzeba go tylko zainstalować Mam nadzieję, że to się uda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    ممتاز

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    I am impressed with the camera resolution, very happy with my purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Otrzymane w czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    i receive my order 73905278 but the AC adapter is for Asia and Europe is not for me Canada ,,please give me 2 ac adapter i dint kown why a receive that for Canada Quebec ,,the connection is rond ,,,no good for me thank you very much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    I opened the box and everything is okay. Good quality video. In order to store the video, need to buy harddisk. By openning the main box, you can find the SATA cable and power cable for connecting harddisk. Good price and quick shipping and delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. To samo oprogramowanie DVR jak każdy inny zestaw, jakość aparatu jest całkiem dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 727
    • Ft10 731
    • Ft4 628
    • Ft30 305
    • Ft10 415
    • Ft9 468
    • Ft15 782
    • Ft27 148
    • Ft12 310
    • Ft10 731
    • Ft16 098
    • Ft11 047
    • Ft14 204
    • Ft49 564
    • Ft46 407
    • Ft9 784
    • Ft11 047
    • Ft12 625