Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2020

    Łatwy w konfiguracji, bardzo dobry odbiór sygnału nawet przez ściany i różne podłogi. IR jest również świetny na noktowizory. Ogólnie bardzo dobra jakość za jego cenę.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Produkt dotarł w zadowalającym czasie i sposobie. Pierwszy test z jedną kamerą, i ta dobra integracja nastąpiła natychmiast, kiedy ją włożyłem. Nie mogę się doczekać całej instalacji. Wszystko wygląda świetnie.... Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    excellent kit!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Nagyon szépen köszönöm banggood!! Nagyon meg vagyok vele elégedve,anyaga profi minőség is,szépen dolgozik!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2020

    Wygląda dobrze. Wygląda dobrze. Nie odbiera, albo nie mogę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wydaje się to dobrą jakością, chociaż w 100m2 mieszkania kamery, które są 10 metrów przez ściany tracą połączenie. Spróbuję liczby, które mają z powtarzaczem i wrócę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Wreszcie dostałem ten produkt po zamówieniu dwa miesiące temu....jak na razie jestem bardzo pod wrażeniem konstrukcji i jakości tego produktu. Cieszę się, że system działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    PERFECT!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 746
    • Ft31 467
    • Ft27 244
    • Ft4 438
    • Ft9 382
    • Ft9 685
    • Ft9 382
    • Ft39 959
    • Ft9 079
    • Ft11 704
    • Ft9 382
    • Ft9 987
    • Ft41 170
    • Ft15 437
    • Ft11 198
    • Ft9 079
    • Ft9 987
    • Ft96 875