Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Produkt dotarł w zadowalającym czasie i sposobie. Pierwszy test z jedną kamerą, i ta dobra integracja nastąpiła natychmiast, kiedy ją włożyłem. Nie mogę się doczekać całej instalacji. Wszystko wygląda świetnie.... Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    excellent kit!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Łatwy w konfiguracji, bardzo dobry odbiór sygnału nawet przez ściany i różne podłogi. IR jest również świetny na noktowizory. Ogólnie bardzo dobra jakość za jego cenę.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Nagyon szépen köszönöm banggood!! Nagyon meg vagyok vele elégedve,anyaga profi minőség is,szépen dolgozik!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2020

    Wygląda dobrze. Wygląda dobrze. Nie odbiera, albo nie mogę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wydaje się to dobrą jakością, chociaż w 100m2 mieszkania kamery, które są 10 metrów przez ściany tracą połączenie. Spróbuję liczby, które mają z powtarzaczem i wrócę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Wreszcie dostałem ten produkt po zamówieniu dwa miesiące temu....jak na razie jestem bardzo pod wrażeniem konstrukcji i jakości tego produktu. Cieszę się, że system działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    PERFECT!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 407
    • Ft75 768
    • Ft32 199
    • Ft88 396
    • Ft94 439
    • Ft67 244
    • Ft44 197
    • Ft10 731
    • Ft13 430
    • Ft37 882
    • Ft4 628
    • Ft10 731
    • Ft10 415
    • Ft9 468
    • Ft8 205
    • Ft28 727
    • Ft9 784
    • Ft99 762