Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    excelente, fácil de configurar. Entrega em menos de 20 dias. Recomendo o vendedor. Não fui taxado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Towar dotarł na czas, chociaż był opodatkowany! Dobrze zapakowane, w poduszce powietrznej. Wszystko zgodnie z opisem! Bezproblemowe połączenie i konfiguracja. Doskonałe obrazy, przetestowane i zatwierdzone bardzo podoba się produkt. Polecam wszystkim!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Przyszedł rozkaz, zrobiłem już test i wszystko działa dobrze, bardzo mi się podobał. Polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Produkt dotarł po kilku miesiącach i z wieloma podziałami na opakowania i drobnymi podziałami w produkcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    AL APARATO LO RECIBÍ MALTRATADO. FORZADO Y CON PIEZAS ROTAS. NUNCA TUVE ACCESO AL SERVICIO DE SEGUIMIENTO DE MÍ PEDIDO. 2 MESES DESPUÉS DE LLEGADO A LA ADUANA ARGENTINA RECIÉN PUDE HACER EL TRÁMITE PARA RETIRAR DEL CORREO ARGENTINO EL APARATO. EN LA APLICACIÓN DE BANNGOOD TUVE QUE PEDIR EN REITERADAS OPORTUNIDADES EL NÚMERO DE SEGUIMIENTO ARGENTINO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jak na razie tak się wydaje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Chcę podzielić się moją opinią na temat tego NVR. To naprawdę jest dobry NVR w cenie i jestem z niego bardzo zadowolony. Użyłem różnych firmware, aby móc uzyskać 16 kanałów zamiast 8, a w tej chwili używam 15 kamer (od 1 do 5 megapikseli). działa świetnie. Wykrywacz ruchu współpracuje z dahua, autostopowicami i chińskimi kamerami. Nawet najtańszy z najtańszych mam do pracy (SH029) Bardzo pod wrażeniem! Kilka rzeczy, które ułatwią ci życie: Wbudowana strona działa tylko z IE. IE jest domyślnie wyłączone w WIndows 11. Google dla AigioL/OpenInternet Explorer, aby nadal działać. Musisz również dodać iPaddress do zaufanych stron internetowych w Internet Explorer i zmienić poziom bezpieczeństwa na najniższy, aby wszystko działało. Następnie zainstaluj wtyczkę, która pojawia się. Oprogramowanie do sprawdzania wszystkich kamer poprzez podłączenie do klienta NVR, nazywa się CMS. CMS musi mieć wsparcie dla H265, a jedyne, które działa dobrze, to jest darmowe. Google dla General_Bate_CMS_V3.0.9.T.20190306.exe, aby go znaleźć! Działa świetnie również w systemie Windows 11. Na moim starym komputerze dostaję błąd runtime. Kompletna reinstalacja systemu operacyjnego nie naprawiła go. Nie ma to nic wspólnego z runtimes, ponieważ nowa kopia systemu Windows 11 sprawiła, że działa na moim innym komputerze (nic innego nie zainstalowano). Myślę, że to sprawa kierowcy. Informacje o płycie głównej: Płyta główna mówi NBD80XXS-3536D V1.02 2288205869 Firmware miałem: V4.03.R11.J5980202.1221.1.14000001 Część J598 oznacza, że jest to dostosowane firmware. Za pomocą: General_General_NBD8016R-PL-V2_V4.03.R11.7601.Nat.OnvifC.20210702 (V4.03.R11.00000202.12201.140000.0000001) 1000 oznacza, że jest to ogólny firmware (brak marki). To firmware dla NBD8016R-PL-V2 Z tyłu płyty głównej jest napisane NBD8016S-ULA-V2 Na stronie producenta płyty głównej odkryłem, że oprogramowanie jest takie samo dla obu tych modeli. Powodzenia i ciesz się swoim nowym NVR

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Będę testował w ciągu tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP5
    SK
    06/08/2022

    Needed 8mp nvr recorder for a cheaper ptz camera.This hiseeu version is with firmware from 10/2021.Tested a bit and its working.Have settings on best quality but still camera moving picture is pixelated and good quality is only on static picture after a few second focusing.But thats propably cameras fault.Nvr has all needed parts such as remote control,small mouse ,52V adapter with eu socket etc.I recommend buying a hdd disc asap ,annoiying windows floping and "you have not installed a hdd" was not nice veil setted without it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Jeszcze nie testowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$62.99
    • US$143.84
    • US$49.99
    • US$83.99
    • US$27.99
    • US$7.99
    • US$6.92
    • US$109.99
    • US$22.67
    • US$61.20
    • US$74.31
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$74.99
    • US$38.49