Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Towar dotarł na czas, chociaż był opodatkowany! Dobrze zapakowane, w poduszce powietrznej. Wszystko zgodnie z opisem! Bezproblemowe połączenie i konfiguracja. Doskonałe obrazy, przetestowane i zatwierdzone bardzo podoba się produkt. Polecam wszystkim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    excelente, fácil de configurar. Entrega em menos de 20 dias. Recomendo o vendedor. Não fui taxado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Przyszedł rozkaz, zrobiłem już test i wszystko działa dobrze, bardzo mi się podobał. Polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jak na razie tak się wydaje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Produkt dotarł po kilku miesiącach i z wieloma podziałami na opakowania i drobnymi podziałami w produkcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Łapy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Urządzenie jest świetne. Jednak nie udało mi się uruchomić dźwięku. Używam kamery REOLINK RLC-520 z wbudowanym mikrofonem. Dźwięk działa, gdy podłączę się bezpośrednio do kamery (przez aplikację Reolink)... Jednak nie działa podczas nagrywania HDD wewnątrz urządzenia Hiseu. Próbowałem znaleźć coś do tego w menu, ale wszystko wygląda na włączone. Czy w ogóle powinno się zapisywać audiojQuery1113030073278133455883_1606739668343??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Nie mogę mieć dostępu do zdjęć za pomocą aplikacji, próbowałam ze wszystkim, co jest apką. Wszedłem na stronę producenta i nawet model, który kupiłem nie istnieje, by rozwiać moje wątpliwości.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Ładnie wygląda NVR, który nie zajmie dużo miejsca, jest z małym pilotem i myszką USB. Podręcznik wydaje się na tyle łatwy, aby śledzić przy ustawianiu tego NVR im pod wrażeniem układu wszystkich portów z tyłu z włącznikiem/wyłącznikiem że znajduje się w dobrej pozycji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Produkt jest w porządku, nie ma zbyt dużego problemu ocieplania.Jedynym problemem jest to, że nawet jeśli używam 5mp aparat nie mogę uzyskać tej jasności.Otrzymany 720p jakość obrazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft106 062
    • Ft24 971
    • Ft31 755
    • Ft9 062
    • Ft26 205
    • Ft10 172
    • Ft8 013
    • Ft3 913
    • Ft8 898
    • Ft23 738
    • Ft2 464
    • Ft2 494
    • Ft12 108
    • Ft8 898
    • Ft3 913
    • Ft5 316
    • Ft8 898
    • Ft9 611