Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DanVIP5
    SK
    06/08/2022

    Needed 8mp nvr recorder for a cheaper ptz camera.This hiseeu version is with firmware from 10/2021.Tested a bit and its working.Have settings on best quality but still camera moving picture is pixelated and good quality is only on static picture after a few second focusing.But thats propably cameras fault.Nvr has all needed parts such as remote control,small mouse ,52V adapter with eu socket etc.I recommend buying a hdd disc asap ,annoiying windows floping and "you have not installed a hdd" was not nice veil setted without it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    AL APARATO LO RECIBÍ MALTRATADO. FORZADO Y CON PIEZAS ROTAS. NUNCA TUVE ACCESO AL SERVICIO DE SEGUIMIENTO DE MÍ PEDIDO. 2 MESES DESPUÉS DE LLEGADO A LA ADUANA ARGENTINA RECIÉN PUDE HACER EL TRÁMITE PARA RETIRAR DEL CORREO ARGENTINO EL APARATO. EN LA APLICACIÓN DE BANNGOOD TUVE QUE PEDIR EN REITERADAS OPORTUNIDADES EL NÚMERO DE SEGUIMIENTO ARGENTINO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Jeszcze nie testowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jak na razie tak się wydaje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    I got the product with marks on the front.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Towar dotarł na czas, chociaż był opodatkowany! Dobrze zapakowane, w poduszce powietrznej. Wszystko zgodnie z opisem! Bezproblemowe połączenie i konfiguracja. Doskonałe obrazy, przetestowane i zatwierdzone bardzo podoba się produkt. Polecam wszystkim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Produkt dotarł po kilku miesiącach i z wieloma podziałami na opakowania i drobnymi podziałami w produkcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    excelente, fácil de configurar. Entrega em menos de 20 dias. Recomendo o vendedor. Não fui taxado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Przyszedł rozkaz, zrobiłem już test i wszystko działa dobrze, bardzo mi się podobał. Polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Łapy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$278.99
    • US$38.99
    • US$99.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$289.99
    • US$161.69
    • US$18.99
    • US$159.99
    • US$5.78
    • US$29.39
    • US$10.38
    • US$22.67
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$18.47
    • US$8.99