Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Jestem zadowolony z produktu, w mojej aplikacji jest przeznaczony do monitorowania postępu, a raczej do systemu kamer bezpieczeństwa. Rozdzielczość to 2Mp, co jest wystarczająco dobre. I bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    The package arrived in the estimated time of the site, in good condition. It works ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Ładna paczka, szybka dostawa, teraz ją testuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Jeszcze go nie przetestowałem. Zapłaciłem za dwa zestawy monitorujące i na razie otrzymałem tylko drugi zestaw. Pierwszy numer CQ614517119DE Jest w drodze. Nie wiem, dlaczego jest późno. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku jak zawsze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo dobry produkt, korzystam z mojego systemu już od pół roku. Załączone aparaty zapewniają bardzo wyraźny obraz dnia i nocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Szybka dostawa bez problemu Łatwe umieszczanie działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, ale rozczarowany. Dostałem to, co pokazało na zdjęciu, ale zły rozkaz dostałem połowę tego, co powinno być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dzięki za szybką dostawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Hiseu niezawodna marka, działa dobrze, współpraca z APP XMEye, iCsee, oprogramowanie dla PC VMS i CMS. Aplikacja doskonała i dobrze zaktualizowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Roger, dziękuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft107 050
    • Ft4 874
    • Ft10 636
    • Ft29 549
    • Ft48 204
    • Ft28 811
    • Ft31 913
    • Ft9 602
    • Ft11 300
    • Ft11 935
    • Ft13 295
    • Ft12 298
    • Ft11 633
    • Ft8 308
    • Ft13 571
    • Ft20 347
    • Ft20 277
    • Ft6 313