Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Są rozkazy z Europy, żebym poczekał co najmniej miesiąc, ale to przyszło tu tylko w 7 dni... Dalej Banggood!! Teraz WiFi DVD jest jednym z moich najlepszych zakupów. Instaluję twardy dysk w środku, podłączam kamery i wszystko działa bez zarzutu. Nie podoba mi się aplikacja mobilna dla usług chmurowych (Wolę oko Xm), ale wszystko dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo dobra niespodzianka od tej paczki. Pakiet zawiera gramofon, 8 kamer WiFi, 8 1 metra zasilania dla kamer, jedna dla gramofonu. Kamery są bardzo dobrej jakości, wykonane z metalu, a ich podstawa jest dość solidna (na razie ). Jakość obrazu jest bardzo zadowalająca, dzień i noc. Z gramofonu, wyciąganie filmów jest dość trudne, biorąc pod uwagę, że jest tylko 1 port USb (używany przez ), myszki dla mojej części korzystam z aplikacji mobilnej, która jest znacznie wygodniejsza. Jeśli chodzi o cenę, jakość jest więcej niż prawidłowa, należy jednak zauważyć, że konieczne jest zapewnienie zakupu wewnętrznego dysku twardego, rozszerzenia zasilaczy kamer, łatwo znaleźć na BG. Oprócz tego, instalacja była bardzo prosta, najpierw gramofon, a potem jest powiew... Kamery są podłączone i automatycznie łączą się ze sceną bez skomplikowanego hakowania i które mogą przestraszyć nie-koneserów. Możesz zatem zabezpieczyć swoją sieć, aby sąsiedzi nie mieli na oku kamer! Podsumowując: Jestem ogólnie bardzo zadowolony z zakupu, korzystanie jest proste i efektywne. Zakres kamer jest prawidłowy i nie mam przedterminowych rozłączenia, jak często czytane w kamerach WiFi. Chcę jasno powiedzieć, że to zawiadomienie nie jest odpłatne ani sponsorowane przez BG, to moja szczera opinia użytkowników chce, aby inni korzystali z rozwiązania nadzoru wideo za niską cenę. Kiedy robiłem zdjęcia, nie zainstalowałem jeszcze wszystkich kamer, dlatego nie pojawiły się na oprogramowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dobra jakość i najlepsza cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Uważaj, kamery nie są 1080p, ale 960p!!! Jest to świetny system, łatwy do zainstalowania, ma super usługę w chmurze internetowej i przydatny program mobilny, ale ma tylko 1280*960 kamer rozdzielczych, nie Full HD. Nie ma etykiet Hiseeu, tak jak w opisie, ale NVR jest całkowicie taki sam, może obsługiwać inne kamery ONVIF - nie zaznaczone, ale istnieje możliwość dołączenia narzędzia ONVIF w int on menu. Ogólnie, jeśli zawiera 1080p kamery to byłby najlepszy zakup w sekcji Kamera System.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2018

    so nice products. but no branding on it. it's quality is very good..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    guzel cihaz. begendim. tavsiye ederim. görüntü çözünürlüğü gece ve gündüz için harika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2017

    Havnt setup the unit however my only concern is that the power adapters arnt specific to my area but thats an over sight on my behalf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    Super produit!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo dobry system dla jego pieniędzy. Doskonała tutaj, stabilność i ulżenie całego systemu. To bardzo dobry system operacyjny. Trochę za szybko, by otrzymać rozkaz. Punkt A..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Dobry system kamer. Nadal pracuje bez problemów po 6 miesiącach Jakość obrazu nie jest FHD, ale jest to dobry obraz. Nie jest najlepszym interfejsem użytkownika do tworzenia konfiguracji, ale po kilkukrotnym użyciu możemy się do tego przyzwyczaić. Kamery możemy oglądać zdalnie za pomocą aplikacji Android, aplikacji PC lub przez przeglądarkę (IE jest wymagane, ponieważ używają starej wtyczki, wierzę, że jest srebrne światło). Konfiguracja jest łatwa do ustawienia, potrzebujemy tylko naszego identyfikatora do identyfikacji naszych kamer w chmurze Hiseu. Możemy ustawić alarmy dla obszarów wykrywania ruchu, bardzo fajna funkcja, i możemy wybrać być powiadomieni na wiele sposobów, jak Android App push powiadomienie, e-mail i inne. Kupiłem bez HDD, komu to potrzebne? Wiele osób sprzedaje HDD, ponieważ wszystkie komputery są teraz z SDD, Kupiłem używane 500g HDD za 10 €ów :D Możesz mieć 1 miesiąc nagrań z włączonymi kamerami. Właściwie to zależy, co kamery filmują, jeśli filmują miejsce bez ruchu, to miejsce potrzebne do zapisania filmu jest mniej niż nagrywanie wideo z ruchliwego miejsca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 689
    • Ft28 616
    • Ft4 611
    • Ft10 690
    • Ft9 432
    • Ft10 375
    • Ft30 189
    • Ft10 690
    • Ft8 803
    • Ft10 061
    • Ft16 036
    • Ft46 228
    • Ft13 379
    • Ft10 061
    • Ft8 174
    • Ft11 633
    • Ft11 004
    • Ft38 863