Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Świetnie. Instalacja jest o wiele prostsza i szybsza. Możesz to zrobić jak zwykle. Aplikacja jest turecka. Jakość obrazu i dane techniczne są bardzo dobre. Mam na myśli, jest wizualne wykrywanie i namierzanie ruchu, co jest piękne. Jakość materiału nie jest świetna, ale polecam ładny aparat z funkcjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Bardzo dobry aparat z rozdzielczością 1080p. Pracuje prawidłowo w dzień i w nocy, z dobrym czujnikiem ruchu i światłami. Bardzo szybka dostawa z magazynu CZ do Grecji.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni. Gls kuriér

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Hiseeu 1080P Speed Dome Kamera WIFI 2MP na zewnątrz bezprzewodowa. Zamówienie dotarło na czas. Dobry towar jak na tę cenę. Jest on zainstalowany i funkcjonalnie. Tworzenie aplikacji Icsee nie jest łatwe, niewiele informacji w PT-PT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Telecamera ovviamente di plastica, con antenne abbastanza finte (io le ho smontate utilizzandola in lan e nascosto i cavi al suo interno). La prima installazione avviene con app, tutto abbastanza semplice. una volta impostata su cavo mi è bastata installarla e posizionarla. Il cavo di alimentazione è davvero lungo, buona cosa. La qualità dell'immagine è davvero ottima, sia di giorni che di notte. Le foto postate mostrano la modalità notte normale (infra) e la modalità notte a colori (con led potentissimi che illuminano il campo). Configurata in onvif su Synology e altra app di gestione telecamere. Come tutte le onvif provate, non è immediata l'attivazione e visualizzazione online, ma dopo qualche secondo si è perfettamente allineati. Ottima ne ho presa un'altra!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Szybka wysyłka, dobre opakowanie, muszę je przymierzyć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Kamera działa dobrze. Aplikacja do aparatu kontrolnego jest trochę trudna, jeśli zazwyczaj pracujesz z Ycc365, ale jest w porządku. Używam aplikacji Icsee. Śledzenie działa idealnie, nawet w górę i w dół. To świetna rzecz za 30 dolców.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Kamera weszła w 3 dni jest już zamontowana i stara się pracować całkiem dobra jakość obrazu i dźwięku w tej cenie po prostu polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Działa bardzo dobrze, po prostu nie mogę go połączyć z HISEU Hisseeu WNKIT-4HB312 8CH, doskonały produkt, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo dobry aparat

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 648
    • Ft2 648
    • Ft9 638
    • Ft14 459
    • Ft3 010
    • Ft11 145
    • Ft45 191
    • Ft16 568
    • Ft8 783
    • Ft3 947
    • Ft4 215
    • Ft9 337
    • Ft8 734
    • Ft8 433
    • Ft27 113
    • Ft9 638
    • Ft7 529
    • Ft1 805