Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2021

    produit pas identique au photo de description mais de bon qualité! alimentation en 10s très puissant! je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Obecnie używam silników z akumulatorem 6S. Ważę 92 kg i osiągam około 20 kmh z w pełni naładowaną baterią. Jeśli jeździsz na pełnym gazie przez cały czas, silnik robi się bardzo ciepły. Nawet w temperaturze 10°C w zimie. Na początku silniki działały bardzo cicho i czysto, ale po pierwszych 10 km zauważyłem, że na prawym kole PU kadłub wydaje się być zbyt duży i zaczyna się ślizgać, powodując dość irytujące wibracje. Nie znalazłem jeszcze rozwiązania tego problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Inny produkt niż to, co pokazują zdjęcia. W wielu recenzjach ten rodzaj silnika grzeje bardzo często, muszę go przetestować tho. Jest to 2 jst 5pin, więc jego plus :). Ogólnie zadowolony z produktu. Wyda wstępne recenzje i zredaguje później. Również następnym razem zamieścić odpowiedni obraz swojego produktu, aby uniknąć zamieszania! Opakowania nie mają idk folii bąbelkowej, jeśli jest to dobre lub nie, ale jest minus. Przesyłka nie daje właściwego śledzenia, (cainiao wysyłka), zawsze utkwiła jako wysłane bez lokalizacji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    chegou em perfeito estado como prometido ainda nao testei mas ja gostei mt da qualidade, eo melhor nao fui taxado

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2019

    Very powerful motors. Kills hills very easily though i’m only 54kg, but i’d imagine that its still great for heavier people. would be good if the hall effect sensors came with the connecter.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    These fitted easily to my longboard. Use 6s on them and get good speed out of them. Like a different colour to black but unsure if they do that. Otherwise wired in quickly n easily

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    working really good, easily goes around 35-40 km/h. I drive them at around 25 km/h and they drive really well!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2019

    pretty good staff..shipping was pretty bad ...slow and DHl charged me eur 20 for customs (VAT was only eur 10)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Ładnie tanio, dobrze działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,449.99
    • US$1,799.99
    • US$1,369.99
    • US$549.99
    • US$669.99
    • US$1,219.99
    • US$1,375.99
    • US$1,375.99
    • US$1,349.99
    • US$1,049.99
    • US$1,139.99
    • US$549.99
    • US$199.99
    • US$859.99
    • US$699.99
    • US$585.99
    • US$129.99
    • US$9.99