Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2022

    Piękny, mały i lekki instrument. Całkiem solidna konstrukcja. Posiada niepoślizgową gumę po bokach dla ochrony i dobrej przyczepności. Opakowanie zawiera bardzo dobrą, twardą obudowę ochronną z miękkim materiałem wewnątrz. Ekran jest stosunkowo dobry i czytelny w środku, ale nie jest ekranem dotykowym. Na zewnątrz, dzięki słońcu, można zobaczyć wskaźniki, dostosowując się do większej jasności. Pasek grafiki jest jednak nieobecny, tak jak w innych instrumentach. Wygląda na to, że działa poprawnie. Mam nadzieję, że lampa G-M wytrzyma długo. Niestety, nie mam innego przyrządu do pomiaru dokładności, aby móc go porównać. Bateria została rozładowana do 0% Podłączyłem ją, aby szybko naładować wzrosła do 25%. W porównaniu ze stosunkowo dobrym miernikiem radioaktywności, jednak może być lepiej, jeśli ekran jest dotknięty i ma pasek graficzny, jak również jeśli obsługuje transfer danych na komputer lub telefon komórkowy za pomocą odpowiedniej aplikacji. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Myślę, że jest to produkt wysokiej jakości. - Dobre materiały, miękki dotyk i design - Bardzo jasny i wysoki kontrast LCD - Dobra bateria, 18 godzin pomiaru, a jego nadal jest bliski pełnej (Sprawdź zdjęcie) - Łatwa nawigacja menu - Głośny dźwięk ostrzegawczy - Mocny zacisk na tyle. - Wysokiej jakości twardy futerał - Ładna instrukcja obsługi (narzędzie są pomarańczowe/czarne, mój aparat mobilny sprawia, że jest żółtawy na zdjęciach)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Przesyłka w normalnym czasie. Opakowanie jest prawidłowe, produkt dotarł nieuszkodzony. Wykonanie instrumentu jest dobre i atrakcyjne. Praktyczny. system menu jest prosty do zrozumienia. Przydatne narzędzie do pomiaru promieniowania. Dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2022

    Dobra jakość, przyszedł w pełni naładowany, działa jako środek promieniowania tła, Podręcznik jest chiński, powinien być podwójny język

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Doskonała! 3 dni dostawy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    To chyba działa, nie mogę oszacować dokładności bez porównania. Niestety, przed dostawą urządzenie było prawdopodobnie nadal w trybie gotowości, tak, że bateria była całkowicie rozładowana, tak jak początkowo prawie żaden prąd ładowania płynął do akumulatora. Producent zdecydowanie powinien to zmienić, ponieważ możliwe jest, że bateria, jeśli jest przechowywana przy najniższym napięciu, może również zostać uszkodzona. - Aby całkowicie wyłączyć, górny przycisk musi być naciśnięty przez długi czas, aż urządzenie pokaże „Wyłącz". - Język przełącza się na angielski, przechodząc w kierunku zliczania w menu 6 i przechodząc do drugiego wpisu w menu. ( Drugi rząd daleko po prawej stronie menu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Doskonały solidny produkt, zawiera ładny futerał ochronny z zamkiem. Musi poczekać kilka sekund, aby uzyskać większą dokładność pomiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Wysłali to szybko. Opakowanie jest prawidłowe, a produkt dotarł w całości. Struktura instrumentu jest dobra i atrakcyjna. Menu jest łatwe do zrozumienia. Przydatne narzędzie do pomiaru promieniowania. Za jego pieniądze, bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Całkowita szybka dostawa, towar odpowiada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    charged the battery, it switches on and measures, it works, don't have anything to compare it with.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$209.99
    • US$49.99
    • US$153.99
    • US$69.99
    • US$75.99
    • US$17.99
    • US$199.99
    • US$245.99
    • US$245.99
    • US$369.99
    • US$75.99
    • US$46.99
    • US$362.99
    • US$30.99
    • US$52.99
    • US$189.99
    • US$299.99