Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2021

    Dostarczone słuchawki są inne niż w opisie przedmiotu. Mają lepsze specyfikacje techniczne niż opis przedmiotu, ale dużo więcej plastiku i prawie żadnego metalu. - Wyglądają dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dostałem je w promocji, za 8 euro (w tym dostawa) i za tę cenę jestem bardzo zadowolony z nich. Jakość dźwięku jest dobra dla muzyki i telewizji. I to w dobrym zasięgu. Około 7 metrów, ściana między źródłem i telefonami. Bateria działa przez długi czas. Bardzo łatwy do połączenia ze źródłem (używam telewizora). Jakość materiału jest niska i wyglądają tanio, ale za cenę jest ok. Więc za tę cenę, nie sądzę, że może być lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo wygodne noszenie ich, dobrej jakości, ale nie bardzo mocna głośność lub jakość basu. Ogólnie dobry wybór w cenie, którą kupiłem (12,00 euro).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Dla ceny 5 gwiazdek, ma luźny kawałek po lewej stronie, że poprzez potrząsanie można usłyszeć, uderzać w plastikową kolumnę odłączoną, będę teraz narzekać, aby zobaczyć rozwiązanie, ale jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo dobra jakość za tę cenę. Jakość dźwięku dobra na bluetooth z dobrym basem, na kablu niska głośność i prawie bez basów. Łatwy do podłączenia i bez problemów z połączeniami. Żywotność baterii powyżej 20 godzin. Dostępny tylko z krótkim kablem ładowania. Przyleciał 6 dni temu do Românii. Bardzo się cieszę!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Co mogę powiedzieć, są świetne słuchawki za tak niską cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    calidad de sonido muy buena, para el precio es genial, y aparte tiene muy buen material por el precio. se que es de plastico y muchos diran que no, mas yo les doy 5 estrellas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Doskonały produkt i szybka wysyłka. Polecam tego sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Opakowania są bardzo dobre Bardzo stylowo Cieszę się, że go kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Wysyłka szybka i dobrze zapakowana. Dobra jakość i cena. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$33.48
    • US$74.74
    • US$35.99
    • US$95.85
    • US$125.88
    • US$36.64
    • US$68.51
    • US$30.44
    • US$39.90
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$21.99
    • US$27.99