Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    🇬🇷 Ten ekspres do kawy jest niesamowity. Robi gorącą i zimną kawę i wszystko jest łatwe do zrozumienia. Uwielbiam usługi kostiumografów Banggood, ponieważ zawsze są tam, aby ci pomóc. Jeśli szukasz dobrego ekspresu do kawy nie szukaj dalej. To jest to, czego potrzebujesz w swoim życiu. Koniec zmartwień o markę kawy, którą zamierzasz kupić. Ma 3 różne części do kapsułek i do normalnej kawy barista. To będzie ze mną w letnich i zimowych pracach. Kupiłem go razem z pianką. Naprawdę zadowolony z mojego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Po pierwsze, dziękuję ci. Dotarła w ciągu pięciu dni! Zaraz przetestujemy budyń!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Dziękuję, bardzo dziękuję. Producent kofeów Beutyfull. Łatwy i kompaktowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Tak jak się spodziewałem, w komplecie z podwójnym pudełkiem, podręcznikiem, super łatwa obsługa, doskonałą kawą. Kocham biały kolor

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Odzyskałem ją w krótszym czasie, niż to przepowiedziałem przez Hermesa. To prezent świąteczny dla mojego męża, ale chcieliśmy go przetestować, aby sprawdzić, czy działa poprawnie bez żadnych wad. Ustawiliśmy to, postępowaliśmy zgodnie z instrukcjami i kawa była wspaniała. Mieliśmy kapsułki Dolce Gusto, ponieważ mój mąż ma maszynę do Dolce Gusto, ale chciał maszynę do napojów wielo. Ta maszyna jest najlepsza ze wszystkich multi kapsuł, które badaliśmy na YouTube, a ta strona jest najtańsza w dowolnym miejscu. dziękuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Przybył w ciągu 4 dni, działa poprawnie, można zrobić 4 rodzaje kawy w zimnej, gorącej formie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Bardzo szybka wysyłka do Grecji, bardzo dobre opakowanie. Polecam każdemu, kto szuka tego rodzaju kawiarni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Produkt dobrej jakości, za rozsądną cenę. Multikapsułka kawowa z Nespresso, Groun Coffe, ESE i Dolce Gusto. Można robić gorące i zimne napoje. Robi się z niego naprawdę pyszną kawę. Gorąco polecamy, pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Perfekcyjnie, wyjście jest doskonałe! Jest prosty w użyciu, cichy (nie w pełni). Solidne części, wyrafinowane desig.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Produkt zgodny z opisem, mały i kompaktowy, wypróbowany ze wszystkimi adapterami i działają bardzo dobrze...rekomendowany produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$69.99
    • US$559.99
    • US$81.99
    • US$28.99
    • US$110.99
    • US$169.99
    • US$36.79
    • US$29.99
    • US$74.67