Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Zbiornik jest naprawdę ładny. Dodałem łucznik T-34 Jugosławskie suche transfery i wschodnie niedźwiedzie frontowe. Kolor ciała Citadel Wagh pasuje do zielonego. Brąz cytadeli na rogu. Ze 116 czołgistką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Mój najlepszy zakup, jestem bardzo zadowolony. Cena jest fantastyczna. Ze stalową skrzynią biegów i deską 7.0! Dostawa na 1 tydzień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Jedyne, co muszę powiedzieć, to to, że to najlepszy zakup, jaki zrobiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dziękuję...super szybka dostawa z przyjemnością ponownie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Nie wiem dlaczego, ale pudełko jest otwarte. Użyli innej taśmy, żeby je odłożyć, jak widać na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    /Witaj, w porządku, Paczki dotarły na czas, ale poważnie uszkodzone podczas transportu. To musiał być cud, że żaden z modeli nie został uszkodzony. Dziękuję za szybką dostawę, ale pudełka wyglądają źle. Czołgi są świetne, ale w tk7.0 są niestety tylko 2 dźwięki Leopard i Abrams. TK 6.0S dla T-34 byłby lepszy. Ogólnie rzecz biorąc, jestem usatysfakcjonowany. Pozdrawiam serdecznie, Robercie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Paczki dotarły bardzo szybko. Tank jak w opisie, ale w tk7.0 są niestety tylko 2 dźwięki Leopard i Abrams. TK 6.0S dla T-34 byłby lepszy. Jestem zadowolonym klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Przybył w dobrej formie i w ciągu 1 tygodnia zgodnie z obietnicą. Tank jest w wersji 6. Cynk skrzynia biegów z metalowymi śladami, kołami napędowymi i kołami jałowymi. Każda funkcja działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Czołg jest zgodny z opisem.C to model wersja 7.0 Wszystko działa świetnie. Z drugiej strony brakuje dwóch małych nasadek śrubowych dla przedniego/tylnego koła napędzającego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Wnuk to uwielbia i zastanawia się, jak wszystko działa. Bardzo dobry produkt. Polecam każdemu. Jedyna rzecz, która byłaby miła, to nawrócony dodatek dla amerykańskiej potęgi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 712
    • Ft48 332
    • Ft29 131
    • Ft43 035
    • Ft20 192
    • Ft161 888
    • Ft29 131
    • Ft24 529
    • Ft28 468
    • Ft35 421
    • Ft54 911
    • Ft31 117
    • Ft20 854
    • Ft157 584
    • Ft7 611
    • Ft36 083
    • Ft52 537
    • Ft10 124