Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2020

    Szybka dostawa 16 dni, prawie skończyłem moją kolekcję czołgów WW2. Dobry produkt metalowy sprzęt się nie spodziewał. Kupię ponownie do dodatkowej kolekcji..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Czołg jest piękny i bardzo realistyczny. Figurkę łatwo namalować. Polecam ten artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Sterownik to 6.0s, skrzynia biegów wykonana z metalu, bez złomu, dym z wentylatorem, głośnik nowej generacji, najlepsza cena w sieci. Olej dymny jest również wliczony... Nie, nie jest piękny, ale musi być dla kolekcjonerów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Metalowa skrzynia biegów, sterownik tk-6.0S. Dzięki za umowę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z rzeczy, które otrzymałam. Jakość produktu jest bardzo dobra. Jestem bardzo zadowolony z ogólnego doswiadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Otrzymany w opakowaniu. Wszystko działa tak jak powinno i wszystkie akcesoria kompletne. To jest Ver 6.0s. Dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Wygląda świetnie, dużo szczegółów ze światłami i dźwiękiem. Szczególnie podoba mi się, że miękkie armaty wystrzelają w cele!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    everything alright very fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Mój drugi Sherman

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • cidzag
    MX
    25/05/2016

    I am gratefully surprised. It is a great little tank that i needed in my collection. I will paint more comouflage in it and will put some armored plates to the sides. it is an awesome piece! i highly recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,077
    • Ft24,611
    • Ft14,293
    • Ft19,825
    • Ft100,846
    • Ft13,671
    • Ft18,457
    • Ft4,659
    • Ft189,575
    • Ft26,320
    • Ft19,576
    • Ft13,671
    • Ft17,090
    • Ft102,556
    • Ft17,401
    • Ft22,218
    • Ft19,887
    • Ft4,441