Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Pudełko było wilgotne i wgniecione. Niestety zbiornik jest uszkodzony z tyłu. Spróbuję go przykleić. To może się zdarzyć, nie jest również wszystko z Chin do Holandii. Dzięki tak czy owak.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Przesyłka była szybka, paczka trochę posiniaczona, ale paczka była nienaruszona.Wózek niestety ma wieżyczkę, która nie obraca się, jednak w tej cenie jest świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z czołgu M1A2, który otrzymałem. Jakość produktu, HENG DŁUGI jest bardzo dobra. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Oto szczera recenzja. Przesyłka: 10 na 10. Lepiej niż się spodziewałem. Wszystko było w jednym kawałku. To ma więcej wspólnego z firmą dostawczą niż z samym produktem... oczywiście. Produkt: Estetyka: 9,5 na 10. Szczerze mówiąc, mógłbyś to położyć na biurku 5-gwiazdkowych generałów i nie byłoby to nie na miejscu! Funkcjonalność: 8 na 10. Czołgi R/C zawsze będą trochę kapryśne ze swoimi kontrolami. Może dlatego, że prowadzenie pojazdu na torach różni się od kół drogowych. A teraz... zbuduj jakość. 6.5 Wyjście 10: Należy pamiętać, że jest to wykonane z taniego rodzaju tworzywa elektronicznego typu ogólnego (z wyjątkiem kół toru i napędu, które są metalowe). Może być łatwo rozszczerbiony/pękany! Nie całkiem zabawka, nie całkiem model. Bardzo delikatna, a bardziej smakołyk do zabawy raz na jakiś czas. Ślady są w pełni metalowe. Więc nie oczekuj zbyt dobrej przyczepności, nawet gdy próbujesz poruszać się po prostych obiektach. Nie oczekuj, że będziesz jeździł po innych pojazdach. Myślę, że będzie miał lepszy wpływ na materiał organiczny, jak trawa i brud (Jeśli się odważysz). Jedno z kół napędowych się poluzowało w ciągu 5 minut i trzeba je dokręcić. Bardzo małe pojedyncze śruby trzymają te BARDZO potężne koła napędowe w miejscu. Bardzo słaby wybór rozmiaru śruby. Ciągle sprawdzam koła napędowe. Tylne światła nie działały, więc musiałem otworzyć i podłączyć kabel. Uchrząż drutu do systemu wieżyczki ciągle tkwił w przekładni wieżyczki i zagłuszał jej ruch. Musiałem go otworzyć ponownie, żeby to zakleić. Jeśli użyjesz wieżyczki za dużo, uprząż wyważy się i całkowicie się złamie, z powodu zginania i skręcania. Przewody do przedniego światła wcierają się w wieżyczkę, gdy przesuwają ją w dowolnym kierunku! Wszystkie koła są trzymane przez bardzo mały pojedynczy sworz :/ Teraz wiem, jak delikatna jest ta rzecz. Traktuję raczej jak mały pokaz, żeby pokazać moim przyjaciołom i rodzinie, kiedy przychodzą z tymi dzieciakami. Również trochę za drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    5 gwiazdek jest do zbiornika, góra absolutnie i że w cenie, jak to jest oferowane tutaj z metalowych łańcuchów i metalowych kół napędowych, a także kołowrotek odchylający. Negatywny jest długi czas wysyłki zamówił część 09.listopad i dziś 05. Marzec otrzyma tak 4 miesiące. Ale było warto, gdy rozważymy, ile Abramowie kosztują w Niemczech. Więc do kogo 4 miesiące czasu wysyłki nie są zbyt długie sprawia tutaj naprawdę okazja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    To bardzo ładny czołg i wszystko działa tak jak powinno. Przesyłka trwała trochę dłużej niż się spodziewaliśmy, ale Bangood informował mnie o tym. Na pewno kupię kilka czołgów stąd, 😁👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Otrzymałem bardzo ciężki zbiornik w dobrym stanie. To mój trzeci czołg RC, uwielbiam zamawiać z Banggood. Nie mam jeszcze testów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Przesyłka przyszła bez żadnych uszkodzeń. Teraz sprawdzić, czy wnętrze jest tak dobre jak opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Było dobrze, ale nie było oleju dymnego do napełnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo szybka dostawa, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37,945
    • Ft114,150
    • Ft28,689
    • Ft27,147
    • Ft90,101
    • Ft15,423
    • Ft156,417
    • Ft208,557
    • Ft38,747
    • Ft24,370
    • Ft89,468
    • Ft19,742
    • Ft20,359
    • Ft16,040
    • Ft29,615
    • Ft44,424
    • Ft42,881
    • Ft25,604