Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Kw1VIP3
    US
    16/05/2022

    Ordered on Saturday an got it on Monday. Super fast shipping. Tank looks really good, I can't wait to get it running. Very heavy compared to what I'm accustomed to, The tank feels like it's of great quality, the radio? It's OK, but if it works then it's fine. Tank has the metal tracks and gearboxes so I don't have to add to it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Świetnie....po dostrojeniu się torów i zmianie w środku, z powodu problemów z prześwitami, niesamowite. Kupiłem również dwie baterie, 7,4 lipo 3000mhz i 5000..żadnych problemów..i bardzo długi czas pracy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Uwielbiam ten zbiornik tak bardzo, że zamówiłem drugi zbiornik, tylko dla opcji walki na podczerwień. I z tymi ulepszeniami, które dostajesz, to szaleństwo nie mieć żadnego... Wielki zbiornik 1/16. Kupimy więcej..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Produkt przyszedł szybko i nie został uszkodzony. Było dobrze zapakowane. Nie musiałem niczego zmieniać. Łatwo było włożyć wszystkie dodatki. Dobrej jakości zbiornik. Zdecydowanie warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Very fast delivery. Bravo Banggood. Tank in perfect condition. Lifting hatches on turret. There could be a "Pro Version MS" sticker on the black box but that's a detail. Overall a great model with tk 7.0 motherboard perfect for this tank .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Ok good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Niesamowity produkt... te zbiorniki są prawdziwe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Pudełko było wilgotne i wgniecione. Niestety zbiornik jest uszkodzony z tyłu. Spróbuję go przykleić. To może się zdarzyć, nie jest również wszystko z Chin do Holandii. Dzięki tak czy owak.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Przesyłka była szybka, paczka trochę posiniaczona, ale paczka była nienaruszona.Wózek niestety ma wieżyczkę, która nie obraca się, jednak w tej cenie jest świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$151.99
    • US$132.99
    • US$488.99
    • US$792.32
    • US$100.99
    • US$56.99
    • US$219.99
    • US$576.33
    • US$459.99
    • US$92.99
    • US$28.99
    • US$192.04
    • US$120.99
    • US$179.99
    • US$95.99
    • US$75.99
    • US$40.99