Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Uwielbiam ten czołg. Działa świetnie, instrukcje są złe lub mylące. Dowiedziałem się większości opcji przez przypadek. Nie ma dymu zastępczego. Odkształcenia są trudne, ale jeśli masz czas i jesteś cierpliwy, ja nie jestem, one idą dalej i pozostają. Jeśli klejesz akcesoria, użyj suchego przezroczystego kleju. Mój zbiornik wymaga naciśnięcia karabinu maszynowego i przycisku armaty w tym samym czasie, aby odpalić wiatrak. Nie mogłem znaleźć tego w instrukcji obsługi. Zalecam zamówienie na drugą baterię. Musisz mieć mały sterownik śrubowy Philips, aby wymienić lub naładować akumulator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Paczka otrzymana w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Otrzymałem dzisiaj (17 listopada od Magazynu CZ) i było to 7,0. Plastikowe tory, koła jezdne i koła napędowe. Plastikowa skrzynia biegów. Nowy typ górnego kadłuba z przełącznikiem włazowym/wyłączonym pod włazem kierowcy. Turret obraca się o 320 stopni, nie o 360. Jakość dźwięku obu opcji poprawiła się w stosunku do wcześniejszych czołgów V7.0. działa świetnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • CL1VIP3
    IE
    23/11/2021

    Fantastyczny zbiornik, bardzo skalowalny, wiele elementów dekoracyjnych w zestawie. Śliczny dźwięk, potężny strzał. Nie wypróbowałem jeszcze generatora dymu, ponieważ nie było w nim płynu dymnego. Może e-papierosowy płyn działa? 1800mah 2s bateria Li-Ion wypełnia mniej niż połowę komory baterii. Może zająć dużo większą baterię, aby uzyskać dłuższy czas pracy. Pudełko było nienaruszone i zostało dostarczone z Niemiec w zaledwie 5 dni. - Idealnie, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    The Tank to bardzo miła zabawka hobby... Działa dobrze, wygląda dobrze, brzmi dobrze... Bardzo wiele Opcje z tk 7.0 Podoba mi się, 👍👍👍 Ale...to nie jest dozwolone do wysyłania cieczy / aerozolu samolotem... więc...nie ma żadnych płynów dymnych wewnątrz... Ale można kupić wszędzie w sklepach dla hobbystów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    The Tank to bardzo miła zabawka hobby... Działa dobrze, wygląda dobrze, brzmi dobrze... Bardzo wiele Opcje z tk 7.0 Podoba mi się, 👍👍👍 Ale...to nie jest dozwolone do wysyłania cieczy / aerozolu samolotem... więc...nie ma żadnych płynów dymnych wewnątrz... Ale można kupić wszędzie w sklepach dla hobbystów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    To coś jest świetne! To przyszło wcześniej i działa idealnie prosto z pudełka. Bardzo zabawne do zabawy i moje dzieci również to lubią, to jest łatwe dla nich, aby nauczyć się sterowania i pracować z. polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Mogę tylko dobrze napisać o tym czołgu Shermana. Jest tutaj w wersji 6.0s i można ją kontrolować bardzo dobrze i precyzyjnie. Wagi jazdy jest bardzo możliwe z pewną praktyką i przypomina się stare japońskie filmy z Godzilli...lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Wow, szybko z Chzechii do Niemiec przyjechał w tydzień - i jest to Sherman z najnowszym RC V 6.0S!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    To miała być ulepszona wersja i była z plastikowymi sprzętami? Drugi HL Sherman Banggood sprzedaje za mniej ma stalowe narzędzia?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft64 618
    • Ft33 573
    • Ft48 133
    • Ft39 891
    • Ft42 858
    • Ft26 703
    • Ft161 221
    • Ft24 428
    • Ft28 351
    • Ft156 935
    • Ft30 989
    • Ft20 768
    • Ft35 275
    • Ft7 580
    • Ft29 010
    • Ft52 749
    • Ft35 934
    • Ft123 305