Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2020

    Mój 12-letni syn kupił to i jest z niego bardzo zadowolony. Wszystko działa idealnie. Dym, światła i broń działają niesamowicie. Plastikowe części są trochę trudne do zdobycia, ale jak już były naklejone, to nie odpadły ani razu. Ogólnie bardzo zadowolony i na pewno oceniłbym to na 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Ten Tank jest lepszy niż oczekiwano, najnowszy 6.1Sremetyczny i bardzo precyzyjny i ładny w prowadzeniu. W tej cenie najlepsza wersja z metalowymi śladami i skrzyniami biegów.... Tylko 4 gwiazdki, bo 8 tygodni czekania na to. To przyszło z upadkami do Niemiec. Jestem bardzo szczęśliwy 4 ta zabawka, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Jest idealny, szybki, mobilny, tylko sen Ps. był też moją pierwszą zbroją Ztz 99 dopiero dziś przybyła musiałaby porównać bezpośrednio i przyznać, że m41 jest młotem, moim następnym będzie m4 Sherman i najmądrzejszym fanem Da Dinger mfg Chały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    power.Switch,alteration

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo zadowolony z produktu oprócz brakującego oleju do palenia, który powinien być zawarty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    Buon prodotto,molto simile al reale esistente,optional cingoli,ruota motrice,ingranaggi in metallo,ruota folle purtroppo è in plastica,oltre a questo problema riscontrato anche led anteriore bianco fulminato da non sottovalutare in quanto questo led ti segnala se il carro è armato o meno e assenza nella confezione boccetta olio fumo.Per il resto funzionano tutti gli azionamenti torretta dx e sx,cannone up&down,bullet/fumo/mitra/effetti sonori e marcie del carro avanti/indietro/dx/sx. CONSIGLIO!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    Este producto no me a llegado y la paqueteria lo regreso a su destino. Estoy en espera de que me lo envíen nuevamente y me manden la guía para rastre arlo Gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    The tank is just what it was supposed to be. Great delivery to finland. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Naprawdę fajny model. Moim jedynym problemem jest to, że brakuje mu dżojstików do pilota. To nie wina sprzedawców, że była otwierana kilka razy i badana, że żadna taśma nie została zakleszczona, ani nawet części torby nie zostały otwarte. Zobaczę, czy uda mi się załatwić zastępstwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bardzo ładny czołg, był zaskoczony Ver 7.0

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft98 831
    • Ft66 379
    • Ft76 970
    • Ft73 891
    • Ft61 268
    • Ft67 056
    • Ft59 605
    • Ft30 478
    • Ft128 358
    • Ft100 925
    • Ft31 094
    • Ft45 565
    • Ft4 923
    • Ft35 713
    • Ft7 694
    • Ft48 336
    • Ft36 636
    • Ft3 045