Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(27)
    • 5 Gwiazda(25)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2024

    Dobre opakowanie, nie było żadnych uszkodzeń. Urządzenie wygląda na kompletne. Jeszcze go nie uruchamiałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2023

    Przedmiot uporządkowany na 12 grudnia, a dziś na 18 grudnia wszystkojuż odebrane. Brawo Banggood. Grzałka wszystkoready zainstalowany i przetestowany. Pracować dobrze i cicho. Używam go do ogrzewania garażu. W ciągu 15 minut temperaturaue idzie w górę o 3 stopnie. Celsius. W pakiecie nie jest zawarty tłumik i wylot powietrza kierunkowe obrotowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2022

    Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dobrze. Tak jak powinno być, działa dobrze i jest dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2023

    Dobry wieczór, proszę pana. Wziąłem maszynę do technika, a on powiedział mi, że był problem z tabletem, którego nie mógł naprawić. Powiedziałeś, że oddasz mi 80 euro. Ale ponieważ nie ma eksperta, aby go naprawić, myślę, że powinieneś wysłać mi 89 euro i wysłać mi nowy, aby maszyna mogła w końcu działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Ładny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2024

    nagyon jó

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2023

    Czy robi to, co zostało zrobione, aby zrobić TAK! Ale dodam punkt, że jest silnik odrzutowy głośno czasami. Używałem go, aby zdjąć chłód w moim garażu wiele razy. Bez pytania dostanie kolejny. Tak długo, jak można planować z wyprzedzeniem wokół ognia się hałas czasu. Około 10 minut lub coś takiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2023

    vever

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2023

    Działa perfekcyjnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2022

    Mają dobrą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$101.59
    • US$17.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$28.74
    • US$18.99
    • US$31.99
    • US$118.99
    • US$20.99
    • US$25.51
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$8.04
    • US$97.99
    • US$269.99
    • US$342.99