Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(57)
    • 5 Gwiazda(46)
    • 4 Gwiazda(7)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2022

    Grzejnik jest bardzo dobrze zapakowany, w doskonałym stanie, jestem z niego zadowolony do tej pory, będzie używany do biwakowania, wędkowania i polowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2023

    Przyszedł szybko i był w dobrym stanie, dobrze zapakowany. Potrzeba było samodzielnego budowania, w tym wiercenia zbiornika paliwa, co było dość łatwe. Zdecydowałem się zastąpić stalową nakrętkę dostarczoną z urządzeniem na stal nierdzewną, ponieważ połączenie rurowe jest wykonane z aluminium, a dwa metale nie są szczególnie podobne do siebie, więc zdecydowałem, że aktualizacja była warta zrobienia. Dodałem również aluminiową podkładkę naprawczą między plastikową powierzchnią zbiornika a nierdzewną nakrętką, aby podtrzymać złącze na dnie zbiornika. Poza tym wszystko jest dość oczywiste, gdzie rzeczy idą. Postanowiłem usunąć gniazdo zasilania i obrócić je o 180 stopni, ponieważ po przybyciu wtyczka jednokierunkowa skierowałaby kable prosto na podłogę, a w użyciu potencjalnie zużywałaby izolację kabla, a także naprężała zespół wtyczki / gniazda. Po obróceniu kable wychodzą z wtyczki w górę i bezpiecznie z dala od ściernej powierzchni gruntu. Zasilałem go za pomocą standardowego akumulatora samochodowego i odszedł sam bez żadnego fantazyjnego procesu konfiguracji. Zajęło mi minutę lub dwie, aby nie przelać paliwa, ale w ogóle nie musiałem interweniować. Po uruchomieniu, miałem go uruchomiony przez około 3-4 godziny na pełnym przechyleniu na świeżym powietrzu, w tym czasie zużywał tylko mniej niż kilka litrów oleju napędowego. Bardzo zadowolony z jego wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2023

    Działa doskonale. bardzo cicho. tak proste do skonfigurowania .. dobrze wygląda z czarną obudową, dużo ciepła odwaliło mój warsztat w ciągu kilku minut. Polecam ten grzejnik każdemu... warte swojej ceny 💰.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2023

    bardzo dobra obsługa pierwszy zakup od bang dobry i muszę powiedzieć, że to bang dobry 😀 podgrzewacz jest genialny najtańszy w Wielkiej Brytanii Bluetooth i aplikacja działa bez zarzutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2023

    Świetny zestaw - Kupiony jako kopia zapasowa do innego grzejnika HCalory zakupionego w ostatnie święta Bożego Narodzenia, podczas gdy mam ten jeden rozbiór i osobno do ogólnego serwisowania - Będąc trochę inteligentnym domowym nerdem, Mam mini switchbota dwustronnego przyklejonego do dostarczonego pilota i po kilku szkicowych instrukcjach w instrukcji HCalory do sparowania dostarczonego pilota bluetooth z kontrolerem nagrzewnicy, Mogę teraz włączać i wyłączać ogrzewanie za pomocą polecenia głosowego Alexa lub za pośrednictwem aplikacji Android Bluetooth „Airheater BLE", a nawet w dowolnym miejscu na świecie za pośrednictwem mojego mini koncentratora Switchbot i aplikacji Android Switchbot. Kupiłem ten podgrzewacz walizki podczas ostatnich rabatów w Czarny piątek i użyłem Klarna, aby podzielić się na trzy możliwe do zarządzania płatności. Myślę, że pochodził z magazynu w Wielkiej Brytanii, ponieważ wysyłka była niesamowita po około 4 dniach !! Anyhoo, bangood jest miejscem, w którym można wybrać nagrzewnice powietrza HCalory, ponieważ istnieje oficjalny sklep HCalory i dostarczają wszystkie części zamienne do tego i innych grzejników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2023

    Szybka, niezawodna dostawa urządzenia. Działa tak, jak to opisano. Podczas rozruchu pobiera napięcie 12,6 V, prąd 9,5 A. Później zgodnie z poziomem mocy grzewczej, 1A - 2,4 A. Jest to doskonały produkt wysokiej jakości. Polecam. Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2024

    po 1 miesiącu użytkowania muszę powiedzieć, że to dobry produkt. Wytwarza dużo ciepła, ale na bardzo wysokich poziomach zużywa dość dużo.. powiedzmy, że jest bardzo dobry do krótkiego użytkowania.. polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2023

    Świetny grzejnik i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2023

    Punki nie umarli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2023

    najlepsze urządzenie, ale trzeba czekać, bo to było ni w magazynie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$16.99
    • US$269.99
    • US$7.99
    • US$21.99
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$156.99
    • US$199.99
    • US$16.99