Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    To się szybko skończyło, kocham to, rozkazuję więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    пришло быстро. солярки залил все работает, греет отлично. -1 звезда за внешность корпус весь в мятинах, защелки выломаны пришлось все ровнять что бы закрывался кожух. фильтр воздушный разломан.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    This is the best, i ended opp whith tree of them, wery god, for in my booat, end i can Just take it with my if i want to juse it some vere alse, end it almost dont juse eny fuele or battery, i rekomand this to evetyboty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Доставка IML в рандомный офис города. Коробка мятая, но вроде всё целое.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    :)dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Koniec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Kocham to, koniec, teraz mam ich trzech.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Napełnić olej napędowy, podłączyć do zasilania 12v DC, podłączyć rury wlotowe i spalinowe i to się uruchomi. Jeśli jednostka musi stać na ziemi, musi być przykręcona do dwóch drewnianych bloków, aby elastyczne rury wydechowe i wlotowe zginały się przez 90 stopni. Tłumik wlotowy jest wliczony, ale nie jeden dla spalin i jest ryk. Szukaj innego połączenia, jeśli tłumik jest potrzebny lub kup osobno. Ok, żeby ogrzać szopę, vana lub warsztat, ale 8kw wyjście wątpliwe. Ps .. rura wydechowa robi się bardzo gorąca, więc to mogło być uwzględnione w obliczeniach.. Z odrobiną pomysłowości, która może być użyta do podgrzewania wody lub oleju. Dużo pracuje na litrze paliwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Jestem tak zadowolony z tego grzejnika, że kupiłem kolejny. Mają być tym samym elementem, ale wyraźnie wykonane w różnych fabrykach według własnych standardów, różnych sterowników, silnika ciepła, akcesoriów itp. Nie ma mowy, że moc ciepła wynosi 8KW, jak twierdzisz, bardziej jak 5KW, ale nadal jest to użyteczna ilość ciepła dla mojego warsztatu. Kliknięcie pompy paliwowej jest całkiem zauważalne. Jak na razie działa niezawodnie. Bateria zdalnego sterownika nie jest dostarczana. Potrzebna jest bateria A27 (12V). Zdalny zasięg wydaje się być kilka metrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Świetny mały grzejnik, jedyny punkt jaki chciałbym powiedzieć, to brak informacji o baterii potrzebnej do pilota. Kupiłem MN21 (5 funtów za dwa) i nie pasują, 10mm naboju potrzeba baterii, która tylko 8mm (LS27). Grzejnik daje dobre ciepło i jest cichszy niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$230.99
    • US$11.99
    • US$48.27
    • US$133.99
    • US$36.95
    • US$69.29
    • US$29.99
    • US$18.47
    • US$129.99
    • US$139.99
    • US$152.24
    • US$149.99
    • US$48.50
    • US$55.43
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$235.03