Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2022

    very nice design. very strong construction. cools very well. tested camping, in the car and at home. everything works as it should. will buy again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Lodówka jest super fajna zewnętrzna konstrukcja. Chłodzi się bardzo dobrze. Do tej pory próbowałem tylko na 220v. Wkrótce też będę testował w samochodzie. - Cicho bądź, spokojnie. Łatwy w instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Szybka wysyłka. To schładza się szybko i tak jak powinno. Niski poziom hałasu, używam go do biwakowania. Łatwo zasnąć, gdy działa.😃

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Duża lodówka i bardzo przydatna na kemping lub kemping. Po 14 godzinach, 1,5 litrowa butelka zamieniła się w lód, oczywiście, miałem dużo rzeczy w lodówce. Uważaj na zużycie; czasami chciał 0,7 do 0,9 ammper. Cicha o tym, a czasem wydawało ci się, że wiatrak gdzieś się dotyka. Dziesięć dni użytkowania paneli słonecznych, ale w nocy zamykałem je dla oszczędności. Polecam. Oczywiście, kupiłem go z ofertą kuponu za 205 dolców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Działa dobrze poza domem elektryczny i słoneczny dziękuję Jestem bardzo zadowolony z tego produktu 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    ogłoszenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Nieźle, to działa bardzo dobrze! Nawet wewnętrzne światło! W ciągu 30 minut zaczyna być dość zimno! Zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Dziękuję!Produkt bardzo dobry i naprawdę cichy!Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2022

    still good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • WesVIP5
    PL
    26/09/2022

    Dobry kawałek ekwipunku. Czy praca utrzymania produktów na zimno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$165.99
    • US$219.99
    • US$46.99