Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2022

    Quality look solid, description say 35dB but on sticker is 45dB. Gets to the lowest in 25min. Real temperature is around -18°C.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2022

    Posiadamy tę przenośną lodówkę sprężarki od ponad miesiąca. Prowadzę go codziennie jako jednostka zapasowa w moim kamperze.Jestem bardzo zadowolony z tego produktu, a także utrzymuje moje lody zamrożone i

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Używany tylko raz .it robi dobrze i stosunkowo niski poziom hałasu ....mam nadzieję, że ma również długą żywotność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Szybka dostawa, dobrze się chłodzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Jestem kierowcą ciężarówki, a większość moich posiłków jest przygotowywana i zamrażana wcześniej. Podniosłem jedną z tych jednostek po obejrzeniu go na wideo na YT i muszę powiedzieć, że trzyma moje jedzenie znacznie poniżej zera, obecnie na poziomie 3° F. Prawdopodobnie podniosę temperaturę do 10-15 stopni, żeby nie było tak ciężko. Dolna strona: Wyświetlacz jest tylko w °C, nie ma widocznego sposobu, aby wyświetlić go w °F. Dopóki wyświetlacz jest zimniejszy niż -10°C, jestem zadowolony. Chodzi o to, że kupuję nową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Nie, nie, nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Żyję poza prądem elektrycznym i mieszkam w przyczepie 8'X20'- jestem przyzwyczajony do używania paneli słonecznych do mojego telewizora, komputera, światła, itp. Płaciłem 62 dolary miesięcznie za odtworzenie refraktora i zostałem zmęczony kosztami!!! Kupiłem ten zestaw 50l miesiąc temu, czy tak... I jestem pod wrażeniem jego umiejętności! Jeżdżę nim cały dzień i noc, używając dużej, głębokiej baterii z Wal-MART. Używałem mojego generatora jako wsparcie w czasie deszczowych dni- mniej słońca! Używam starych zamrażarek, aby chłodzić inne pokarmy, zamrażając wodę w kontenerach, które można kupić w sklepie dolarowym. 50L Lodówka.. Używam więc łącznie około 250 watów, aby uruchomić ten zestaw do lodówek, wszystkie pozostałe są zasilane przez inne panele i baterie. Planuję uaktualnić chłodzenie /solne rozłożenie z inną baterią rowerową, ponieważ nadchodzi zima i słońce wkrótce zniknie. EAGLE-SAN w COLORADO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Szybka dostawa. /Spróbuj tego jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Zastanawiałem się, kiedy produkt dotrze?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$165.99
    • US$225.99
    • US$4.59