Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2022

    lednička funguje chladí dobře uvidím jak pojede až bude plná a je docela tichá škoda že tam nebyl ac adaptér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Brak w pakiecie adaptera AC...dlaczego?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Bardzo krótki czas realizacji, mniej niż 5 dni i już został dostarczony. Nie mogę jeszcze mówić o tym, jak to działa, ale mogę powiedzieć, że wydaje się być dobrej jakości, jak opisano. On wzbudza zaufanie i nie mam wątpliwości, że nic mu nie będzie. Testuję go dziś i jutro z małą wycieczką na południe Francji (na nieszczęście). Będę cię informował, jeśli się nad tym zastanowię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Dla informacji i dla tych, którzy nie mogli zeskanować kodu QR, mobilna aplikacja do łączenia się z bluetooth nazywa się „zamrażarka samochodowa".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Urządzenie przybyło szybko i w dobrym stanie.Działa pięknie.Zgodnie z zamierzonym i zgłoszonym. Nie mam jeszcze działającej aplikacji, jestem pewien, że będzie działać dobrze. Dziękuję banggood za ten dobry zakup mój.Ja już planuję kolejny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Fast delivery from Europe, good product. Cooling speed is 22min. from 21C to 4C incase of it is empty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Bardzo szybko dostarczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Szybka dostawa, dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Temperatura spada bardzo szybko. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$62.99
    • US$47.49
    • US$124.99
    • US$37.99
    • US$164.99
    • US$41.99
    • US$74.99
    • US$89.99
    • US$49.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$34.99
    • US$94.99
    • US$156.39
    • US$129.99
    • US$92.99
    • US$105.99