Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Niebieski kolor jest bardzo piękny. Bardzo stabilne połączenie. Z wielką objętością. Pomimo braku trybu gry, opóźnienie jest prawie zauważalne. Akumulator słuchawek, który używałem, trwał około 5 godziny. Bardzo szybka dostawa trwała dwa tygodnie około 14 dni. Gorąco polecam te słuchawki douszne i sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    W cenie są bardzo dobre, łatwe w użyciu, mają piękny matowy kolor, brzmi świetnie, ma całkiem dobry dźwięk zewnętrzny, Polecam je w 100%, a bateria działa bardzo długo, dzięki czemu możesz słuchać muzyki przez wiele godzin licząc na opłaty, które daje ci ładowarka, Ponadto doskonale widać światła ledowe, które oznaczają baterię ładowarki, a po naładowaniu słuchawek, a w końcu są dość trudne do stracenia, ponieważ magnesy, które mają są dość dobre i nie otwiera się tak łatwo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Po raz pierwszy kupiłem na stronie.Wszystko jest gładkie.Na lewej słuchawce jest rysa, tyle że jest w porządku. Jakość dźwięku jest bardzo ładny box jest trochę pulchny polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Są one dosłownie koncertem w uszach. Uwielbiam je, ze zrównoważonym dźwiękiem, dobrym kopnięciem basu, a scena dźwiękowa jest dobrze otwarta i zoptymalizowana. Warte twoich pieniędzy. PS:Biały wykończenie jest lepsze niż można się spodziewać z ładnym, łagodnym połyskiem i tak, ma całkiem dobrą animację popup dla tych, którzy używają telefonów Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Nadmierna jakość jak na budżet! Jestem pod wrażeniem! Taki szczegółowy i przewiewny! Każdy pojedynczy ton jest zrównoważony, ale trochę jasny na wzlotach (co nie jest złe) Doskonały do filmów i seriali ze względu na niską latencję oraz ostry i czysty dźwięk! Nie gram w gry na moim telefonie, ale myślę, że to będzie działać bardzo dobrze! Muzyka, słucham dużo starego Rocka i pasuje magicznie! Gitary brzmią wspaniale, cymbały z wielką definicją i wokal po prostu błyszczy! Polecam kupno już teraz! To jest to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dotarł w czasie, 2 tygodnie po zamówieniu. Świetna jakość dźwięku z pudełka, jasne wysokości i midy i dobra podstawa również. Bardzo wygodne w noszeniu. Kiedy pokrywka jest otwarta, pojawia się niezła animacja na moim Poco F2 Pro. Spróbuj z High Res Audio lub Tidal Master, aby usłyszeć, jak dobrze to brzmi! Zalecane do kupienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Produkt jest tak świetny, jest wadliwy, jakość produkcji jest świetna, powinienem ich użyć i dać im kolejną recenzję ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo dobry dźwięk jest doskonały do muzyki Dotarłem tam wcześniej niż się spodziewałem Meksyk, Gutiérrez chiapas 🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Bardzo dobre aparaty słuchowe ich dźwięk jest całkiem dobry Przyjechali do mnie w ciągu 15 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Niezły produkt. Jakość w stosunku do ceny 9/10 Próbowałem moripodów, te są zdecydowanie wygodniejsze Przesyłka we Włoszech 7 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$21.99
    • US$7.29
    • US$129.99