Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2021

    SmarWatch de ótima qualidade. É simples mas entrega com exatidão todas as funcionalidades. Super recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Super szybko. Bardzo dobry materiał i jak opisano. ZALECAM KUP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2023

    Bóg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Demorou um pouco, mas chegou tudo certo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    4 αστέρια γιατί δεν πρόλαβα να το ενεργοποίησω ακόμα και δεν ξέρω αν είναι οκ. Επιφυλάσσομαι για 5 όταν το τσεκάρω...

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    W czasie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2022

    Bardzo się cieszę z tego zakupu! Niezwykły zegarek... z dobrej jakości materiałami i wzornictwem. Wykonuje swoją uniwersalną pracę bardzo dobrze. Bateria wytrzymuje wiele dni do następnego ładowania .. (2 godziny) Wszystko zgodnie z opisem produktu!! Dobry pakiet wysyłkowy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2022

    Jeden z najbardziej VFM smartwatche na rynku w mojej opinii, jeśli znajdziesz go do 30 euro. Robi to, co obiecuje, podstawowe rzeczy, dla kogoś, kto nie ma wielu wymagań i nie chce wydawać dużych pieniędzy, to ulica jednokierunkowa! Nie będę wchodził w szczegóły techniczne, można je zobaczyć w niekończących się recenzjach na YouTube. Jedyne, co mi trochę przeszkadza, to grecka reprezentacja znaków, utrudnia czytanie wiadomości, a także nie pokazuje całej wiadomości. Oczywiście jest to równoważone przez bardzo niską cenę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Świetny produkt, który polecam, wrócę do kupowania innych dobrze zapakowanych produktów, wysokiej jakości spełnia moje potrzeby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Dopiero co przyjechał, ale na pierwszy rzut oka ma bardzo dobry materiał, trzyma się dobrze na nadgarstku, nie przeszkadza, funkcje, które chciałem, na razie są w porządku. Był wyposażony w kabel ładowarki zgodnie z informacją. Jest trochę grubszy niż się spodziewałem, ale to świetny Smartwatch. Nie wspominając o tym, że dotarł dokładnie w 20 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$17.99
    • US$34.99
    • US$33.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$18.99