Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Plusy: świetne słuchawki do ucha, stabilne połączenie dzięki czipowi Qcc3040. Uwielbiam ten projekt Dźwięk jest w mojej opinii lepszy niż AirPods!! CON: Bateria nie działa długo Mikrofon jest mierny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    To się nazywa wartość dla demokracji... Bardzo dobrej jakości konstrukcja i piękne, z dobrym dźwiękiem w środku i wysokim i dobrym dźwiękiem w niskich, to na pewno nie dla wysokich napięć, a także mikrofon w rozmowach jest czysty, to na razie, i jeśli coś się zmieni, Dam ci znać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo dobry produkt i zawsze z bangood bardzo szybka dostawa dziękuję za usługi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Otrzymałem je w dobrym stylu, chciałem je jako prezent, więc wrócę z informacją zwrotną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobra ćx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dobry produkt wart pieniędzy, doradź jego niewinność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Dźwięk jest całkiem niezły. Nie za dużo bazy, jeśli ktoś tego szuka. Mikrofony też są przyzwoite. Używałem ich do konferencji i w samochodzie. Dźwięk był dobry, również nie narzekał z drugiego końca rozmowy. Łączą się szybko i łatwo. Może być stosowany w parze lub oddzielnie. Nie obsługuje wielu połączeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    The sound quality is very good, nice and clear, and with equalizer you can add more bass for music if needed. On MI9 SE there is no AptX adaptive codec, but it performs well with ACC as well, no lag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Dobry produkt w porównaniu z jego ceną Dobry mikrofon Czysty dźwięk Meduim bass (ang.) Dobra jakość zbudowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    OK. szybo i sprawnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$32.99
    • US$9.99
    • US$34.64
    • US$19.99
    • US$7.29
    • US$8.99