Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(786)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(786)
    • 5 Star(732)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Produkt dotarł w ciągu 12 dni, a ponieważ mieszkam w północno-wschodnim regionie, dotarł wcześniej niż sobie wyobrażałem, mieszkam w środku Ceará. Na razie produkt spełnia to, co obiecuje. W tym małym czasie używam, aby zdać sobie sprawę z dobrego żywotności baterii, ekran ma dobrą jasność i jestem zadowolony. Świetna opcja korzyści kosztowych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Przybył w niecały miesiąc do Brazylii. Nie podłączyłem się jeszcze do aplikacji, ale najwyraźniej jest to bardzo piękny zegarek, materiał na bransoletkę wspaniały, bardzo wygodny. Nie jest wielkim zegarkiem, jest idealny dla mnie. Zawsze lubię zegarki Xiaomi, ten jest do prezentów. Każdy, kto ma jakieś wątpliwości, po prostu zapytaj.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Kupiłem już Solar LS05 i jestem absolutnie entuzjastyczny. Idealny zegarek na co dzień. Byłem ciekaw i raz złapałem LS02. W tym wyświetlacz jest nieco mniejszy, ale rozdzielczość jest lepsza. Również tutaj sprawa LS02 jest całkowicie wykonana z tworzywa sztucznego. W przypadku słońca wykonanego z metalu. Ale nadal lubię LS02. Impuls jest dobrze mierzony, a kroki są ok na pierwszy rzut oka. Bransoletka jest również schludnie długa, również dla silnych ramion nie ma problemu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Haylou LS02 estetycznie przypomina Apple Watch, chociaż w tym przypadku linie są bardziej kwadratowe i kątowe niż odpowiednik Apple, dla bardziej agresywnego i sportowego stylu. LS02 to ulepszona wersja LS01, wyposażona w większy ekran, dłuższy żywotność baterii i wyposażona w wersję Bluetooth 5.0. Smartwatch jest teraz w stanie śledzić 12 różnych trybów sportowych, działa jak podometr i obejmuje również śledzenie snu. Jak wspomniano, jest wyposażony w dotykowy ekran 1,4-calowy, o rozdzielczości do 320ppi, doskonale dostosowany do zakrzywionego szkła hartowanego 2,5 D. Bateria zapewnia żywotność baterii 30 dni w gotowości, która jest skrócona do 20 dni przy standardowym użyciu Haylou LS02 jest z pewnością interesującym produktem dla tych, którzy szukają smartwatcha o korzystnej cenie, estetycznie interesujący i wyposażony w liczne funkcje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Produkt dotarł już otwarty i wszystko w porządku, dostawa z Chin do mojego miasta była szybka, co było tutaj, z powodu strajku poczty. Dobry produkt, podobało mi się to, co widziałem, a teraz tylko test. Tylko punkt, którego nie znalazłem, ale wierzę, że nie, w sporcie nie ma pływania.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Nie dałem 5 gwiazdek z powodu opóźnienia. Kupiony dnia 09/12/2020 i przybył 15/01/2021. 1 miesiąc i 6 dni, ale spodziewany przyjazd był przed. Od zatwierdzenia płatności na dostawę produktu był bardzo szybki, ale 15 grudnia, kiedy był już w Brazylii i poinformował, że obiekt został już umieszczony, trwało to około 20 dni. Po tym TBM było szybko, jak udał się do Kurytyby i wkrótce po przybyciu do Salvadoru. Przeprowadziłem kilka testów i najwyraźniej działa dobrze. Puls jest cienki, ale jest dobrze dopasowany jak na zdjęciu. Warte korzyści.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Dostawa została wykonana w 6 dni roboczych po wysłaniu, nie byłem opodatkowany i przybyłem super cały... Zegar jest dość lekki, tak lekki jak na przykład zegarek Casio. Rozmiar też jest świetny. Na razie jedyne, czego nie lubię, to kilka twarzy, poza tym, że są trochę brzydkie, ale wierzę, że to ma jakiś sposób na wstawianie innych przez Apk.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Produkt dotarł do mojego domu w ciągu 15 dni od daty zakupu. Byłem bardzo zadowolony z czasu dostawy i nie zostałem oskarżony. Produkt nie jest pakowany w plastik lub inny rodzaj ochrony, tylko samo pudełko produktu. Może być lepiej, ale nie jest uszkodzony. Zegarek wydaje się być doskonałej jakości. Teraz idę na testy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetny produkt, spełnia wartość w zakresie od 150 do 180 co najwyżej, podstawowe opcje Haylo może uaktualnić oprogramowanie do wersji portugalskiej, więcej opcji ochrony tele, jak tylko 5, funkcje akademii lub aktywności fizycznej jest bardzo dobre działa prawidłowo połączenie bardzo dobre łatwe w użyciu, Monitorowanie snu również działa, 100% aprobuje przypominanie wody zimnej, ponieważ gorąca woda może wydawać malowanie bocznego kawałka, Bardzo dobry produkt można kupić bez strachu tylko nie spodziewać się tego samego, jak górna linia 1500 R$ jest podstawowego użytku i zobaczyć godziny odczyt wiadomości powiadomienia. Co do sprzedawcy, zajęło 7 dni, aby wysłać produkt moja płatność została zatwierdzona 2 dni po zakupie i po zatwierdzeniu kolejnych 7 dni na przyjazd do São Paulo -SP zajęło 35 dni do mojego pobytu w całości od zakupu, przyszedł prawidłowo zapakowany, Bez usterek musiałem naładować, żeby go włączyć, zajęło 3 minuty, by go włączyć i włączyć. Bardzo prosta konfiguracja, więc pobierz aplikację Haylo na Bluetooth i pojawi się nowa opcja urządzenia i gotowe jest połączone więc vc dostosować swoje preferencje, Nie byłem naładowany pamiętając tylko 1 jednostkę, Zrobiłem to dokładnie na temat mojego doświadczenia, ponieważ widziałem wielu ludzi z wątpliwościami, czy warto, aby sprawdzić produkt, czy pasuje do dwóch potrzeb, jestem szczęśliwy, bo tego się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybyło w 32 po post, myślę, że trwało to dłużej, ponieważ kupiłem go pod koniec roku, ale dotarł w idealnym stanie, kupiłem go dla mojej mamy, i spodobał się jej całkiem, jakość jest bardzo dobra, interfejs pomimo że jest w języku angielskim jest dość łatwy do zrozumienia, W cenie oprogramowanie jest dobrze wykonane, do tej pory nie widziałem żadnych problemów, świetna uwaga produktowa 10/10. Dla ciekawskich, jestem z Birigui-SP.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft10,850
    • Ft4,660
    • Ft8,702
    • Ft3,728
    • Ft10,256
    • Ft6,836