Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Bardzo dobry zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Do Brazylii zajęło 7 dni, a dojazd do mojego domu 37 dni :( nie zapłaciłem za nie opłaty. Zegarki są piękne, ładne wykończenie, bardzo mi się podobało!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Jakość zegarka jest bardzo dobra, jego konstrukcja jest w metalu, a silikonowa bransoletka jest dobrej jakości, zacznę robić testy. Dostawa była bardzo szybka, kupiony dzień 11/08/2020, otrzymany dziś 01/09!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Otrzymany w 20 dni, bardzo szybki, w idealnym stanie. Nie otworzyłem go tylko dlatego, że jest obecny. Super polecam. Super zadowolony. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Good Price Quality Rating, niestety nie ma jeszcze języka portugalskiego obecne ani App, ani Smartwatch. Więcej informacji Recenzja wideo: https://youtu.be/Y8sbNv6tJB4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Pokazałem smartwatcha bez podania ceny mojemu koledze, pytając go, ile według niego zapłaciłem. Odpisał mi 50 euro. Urządzenie przybyło punktualnie, piękne do zobaczenia i przerażająco funkcjonalne. Nie spodziewałem się podobnego stosunku jakości do ceny. Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kaandyn
    TR
    20/06/2020

    Ten produkt jest taki dobry. Cóż projektowanie i sprawne oprogramowanie są doskonałe. Jest w pełni kompatybilny z moim iPhone'em. Szybki czas reakcji i 8 trybów sportu są również doskonałą kombinacją. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Wspaniałe doświadczenie ładne warunki pracy wyglądają jak zegarek Apple ( Dostarczone przez po 45 dniu w Indiach w pobliżu Mumbaju) Z radością dostarczam do Maha Shivaratri

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Świetny program

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Na szczycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$36.74
    • US$16.79
    • US$29.99
    • US$43.03
    • US$267.00
    • US$29.99
    • US$20.30
    • US$41.11
    • US$51.96
    • US$37.99
    • US$58.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$32.99
    • US$39.99
    • US$45.99